Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Usher feat. Juicy J - I Don't Mind

Cover Usher feat. Juicy J - I Don't Mind
Digital
RCA -
Cover Usher feat. Juicy J - I Don't Mind
Cover

Nummer

Jaar:2014
Label:RCA
Distributeur:SONY
Muziek/Tekst:Lukasz Gottwald
Theron Thomas
Timothy Thomas
Henry Walter
Jacob Kasher Hindlin
Jordan Houston
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Urban:27/12/2014 / Piek: 24 / Weken: 22
Ultratip Bubbling Under:27/12/2014 / Piek: 34 / Weken: 5
In de landen:
fr  Piek: 99 / Weken: 9
nl  Piek: 64 / Weken: 15
be  Tip: 34 (V)
  Tip: 27 (W)
se  Piek: 90 / Weken: 3

Tracks

21/11/2014
Digital RCA - (Sony)
Toon detailsAlles beluisteren
1.I Don't Mind
  4:12
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:12I Don't MindRCA
-
Single
Digital
21/11/2014
4:08Now That's What I Call Music! 53 [US]Sony
88875051222
Compilatie
CD
03/02/2015
4:07Now That's What I Call Music! 90Now
CDNOW90
Compilatie
CD
30/03/2015
4:09Fit For Fun - Simply Running! - Die Musik zum Laufen Vol. 3Sony
88875 07996 2
Compilatie
CD
08/05/2015
4:10The Dome Vol. 74Sony
88875 09779 2
Compilatie
CD
05/06/2015
»» alles tonen

Usher   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
You Make Me Wanna...21/02/1998425
Pop Ya Collar10/02/2001Tip: 3 
U Remind Me04/08/20011612
U Got It Bad27/10/2001Tip: 3 
U-Turn30/03/2002Tip: 6 
I Need A Girl (Part One) (P. Diddy feat. Usher & Loon)06/07/20021215
Yeah (Usher feat. Lil' Jon & Ludacris)20/03/2004219
Burn26/06/20041811
My Boo (Usher & Alicia Keys)06/11/20042114
Caught Up05/03/20052311
Love In This Club (Usher feat. Young Jeezy)10/05/2008514
Moving Mountains16/08/2008Tip: 20 
OMG (Usher feat. will.i.am)24/04/20101017
DJ Got Us Fallin' In Love (Usher feat. Pitbull)21/08/2010724
More22/01/2011721
Dirty Dancer (Enrique Iglesias feat. Usher)18/06/2011329
Without You (David Guetta feat. Usher)17/09/2011521
Climax03/03/2012Tip: 4 
Scream26/05/20122216
Numb06/10/2012Tip: 2 
Rest Of My Life (Ludacris feat. Usher & David Guetta)10/11/2012Tip: 3 
Good Kisser17/05/2014Tip: 27 
New Flame (Chris Brown feat. Usher & Rick Ross)30/08/2014Tip: 29 
She Came To Give It To You (Usher feat. Nicki Minaj)20/09/20143410
Body Language (Kid Ink feat. Usher & Tinashe)20/09/2014Tip: 28 
I Don't Mind (Usher feat. Juicy J)27/12/2014Tip: 34 
Don't Look Down (Martin Garrix feat. Usher)04/04/2015265
No Limit (Usher feat. Young Thug)27/08/2016Tip 
Party (Chris Brown feat. Usher & Gucci Mane)31/12/2016Tip 
Gift Shop (Usher x Zaytoven feat. Gunna)27/10/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
870121/07/20011411
Confessions27/03/20041062
Here I Stand31/05/2008318
Raymond V Raymond03/04/20104317
Versus02/10/20102728
Looking 4 Myself16/06/20121527
Hard II Love24/09/2016417
 

Juicy J   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lolly (Maejor Ali feat. Juicy J & Justin Bieber)28/09/2013426
23 (Mike Will Made-It feat. Miley Cyrus, Wiz Khalifa & Juicy J)12/10/2013Tip: 27 
Dark Horse (Katy Perry feat. Juicy J)15/02/2014119
Multiply (A$AP Rocky feat. Juicy J)25/10/2014Tip: 69 
Shell Shocked (Juicy J, Wiz Khalifa & Ty Dolla $ign feat. Kill The Noise & Madsonik)22/11/2014Tip: 92 
I Don't Mind (Usher feat. Juicy J)27/12/2014Tip: 34 
She Knows (Ne-Yo feat. Juicy J)03/01/2015Tip: 52 
Drive You Crazy (Pitbull feat. Jason Derulo & Juicy J)05/09/2015Tip: 53 
Powerglide (Rae Sremmurd / Juicy J)24/03/2018Tip 
You Can Cry (Marshmello x Juicy J feat. James Arthur)19/05/2018Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.23 (Reviews: 13)

spatz-98
Member
**
Don't need them.

CDN: #70, 2015
USA: #11, 2014

KitchenTel
Member
****
Un r&b sans prétention et doté d'une mélodie plutôt très agréable.

ul.tra
Member
***
Ich brauch das nicht

XpinkprincessX
Member
******
Momentanes Lieblingslied <3


DeejayDave
Member
**
Vrij saaie plaat van Usher waar ook Juicy J niets aan kan doen.

RV
Member
****
De titel dekt de lading goed: I don't mind. Rustige R&B-song waar weinig mis mee is, maar daar is alles wel mee gezegd. Gewoon een voldoende, niets meer en niets minder.

Young_Wild_Free
Member
*****
Find' ich cool.

Beamtechgirl25
Member
*
t'is toch maar weer altijd hetzelfde dacht ik zo!

sophieellisbextor
Staff
****
R&B pas déplaisant du tout.

Iebiewiebie
Member
*
Vervelende "claps" geven intro aan de song, en het vervolg kan je al raden, een song die gisteren ook werd uitgebracht, zonder weinig inhoud, met weinig muzikaliteit, en erg weinig echte dynamiek.

Der_Nagel
Member
***
R&B-Hip Hop-Nummer ab dem folgenden Usher-Album UR (2015), es kann mit Geldscheinen um sich geworfen werden, abgerundete 3.5…

Miraculi
Member
****
Kleines, nettes R'n'B Dingens - stört nicht, nervt nicht ...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.