Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Leki - Leven

Cover Leki - Leven
Digital
Lusa - (be)

Nummer

Jaar:2014
Muziek/Tekst:Karoline Kamosi
Producer:Karoline Kamosi
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

20/06/2014
Digital Lusa - [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Leven (Radio Edit)
  3:08
2.Leven (Slam Edit)
  3:21
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Radio Edit3:08LevenLusa
-
Single
Digital
20/06/2014
Slam Edit3:21LevenLusa
-
Single
Digital
20/06/2014

Leki   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Breakin' Out28/02/2004914
Crazy31/07/2004169
Latin Lover18/12/2004377
Throw 'm Up (Raw Jawz feat. Leki)12/03/2005318
Spread My Wings26/11/20052110
One Love (Ali feat. Leki)04/02/2006217
Sitting In My Car (Leki feat. BabyBang & M.I.S.T.A.)04/11/2006382
Over The Rainbow29/03/20081015
Baby (Leki feat. Nile Rodgers)16/08/2008Tip: 7 
They Don't Know04/10/2008Tip: 20 
Love Me Another Day (Leki & The Sweet Mints)04/04/2009275
Elvis (Leki & The Sweet Mints)04/07/2009Tip: 9 
Get Over02/06/2012Tip: 40 
Le Congo07/12/2013Tip: 69 
Sinterklaas die goeie heer (Leki, Cathťrine en Anja (De Madammen))06/12/2014Tip: 85 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Breakin' Out07/08/2004288
Warrior Girl17/12/20053614
Multiplicity05/07/2008584
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 4)

Patrick3
Member
******
Leef zoals je zelf wil Leki- topplaat en toptekst

Iebiewiebie
Member
***
nicht schlecht , aber nicht so gut.... een beetje tja van datte en een beetje van dit.... productie is niet wat het moet zijn. toch een 3 om de inhoud van de tekst. inderdaad, hang er lekker.... en leef begot. Stuur alle Van Eetvelders naar mars met een space shuttle. hahaha "ondernemen op mars..."

Beamtechgirl25
Member
****
groot gelijk, doe uw ding, het is meer dan goed

gherkin
Member
***
Geen bagger, maar toch ook niet zo speciaal.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.