Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Royal Blood - Ten Tonne Skeleton

Cover Royal Blood - Ten Tonne Skeleton
Cover

Nummer

Jaar:2014
Label:WARNER BROS.
Distributeur:WARNER
Muziek/Tekst:Mike Kerr
Ben Thatcher
Producer:Tom Dalgety
Royal Blood
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Airplay:17/01/2015 / Piek: 28 / Weken: 6
Ultratip Bubbling Under:10/01/2015 / Piek: 6 / Weken: 5
In de landen:
be  Tip: 6 (V)

Tracks

28/11/2014
7" Single Black Mammoth / Warner Bros. 2564619309 (Warner) / EAN 0825646193097
Toon detailsAlles beluisteren
1.Ten Tonne Skeleton
  3:07
2.One Trick Pony
3:32
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:07Royal BloodBlack Mammoth / Warner Bros.
2564627858
Album
CD
22/08/2014
3:07Ten Tonne SkeletonBlack Mammoth / Warner Bros.
2564619309
Single
7" Single
28/11/2014
3:05Life Is Music 2015.1Warner
2564611524
Compilatie
CD
08/05/2015

Royal Blood   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Figure It Out20/09/2014463
Ten Tonne Skeleton10/01/2015Tip: 6 
Little Monster30/05/2015Tip: 3 
Lights Out22/04/2017Tip: 6 
I Only Lie When I Love You05/08/2017Tip: 8 
How Did We Get So Dark?28/10/2017Tip: 8 
Look Like You Know02/06/2018Tip: 8 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Royal Blood30/08/2014591
How Did We Get So Dark?24/06/2017243
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.19 (Reviews: 16)

drogida007
Member
*****

Starker Song vom UK Duo.

ulver657
Member
***
akzeptabel... 3.5

steftrottmann182
Member
******
Hammer Riff! Rockt!

Supersok
Member
****
Meestal is deze band mij iets te stevig, maar dit plaatje is goed te doen.

Iebiewiebie
Member
**
slecht is dit niet, maar het is toch niet mijn ding.

ul.tra
Member
****
Geht in Ordnung

KingBandicoot
Member
****
Cool.

sophieellisbextor
Staff
****
Un morceau rock pas vilain du tout.

TravD
Member
*****
Another killer track from Royal Blood!

irelander
Member
****
Enjoying this quite a bit now. The stomping rhythm provides a very tasty basis for a quality track. 4.25

Widmann1
Member
*****
Ähnlich geiles Riff wie bei "Careless".

Der_Nagel
Member
****
respektabler Rocktitel des britischen Duos, knapp aufgerundete 3.5…

MUSICBOJ
Member
**
Absoluut niet mijn ding, maar misschien toch beter dan hun debuutsingle: "Figure It Out", die eerder dit jaar nog de Ultratop behaalde!!! Ik zal wellicht nooit fan worden, vandaar: 2 sterren!!! ☺

gherkin
Member
******
Uitstekende muziek.

sbmqi90
Member
*****
Nach zwei etwas schwächeren Nummern ist diese wieder ganz stark geworden. 5*
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.