Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Oliver Heldens - Koala

Cover Oliver Heldens - Koala
Digital
541 / N.E.W.S. - (be)
Cover Oliver Heldens - Koala
Cover

Nummer

Jaar:2014
Label:541/NEWS
Distributeur:NEWS
Muziek/Tekst:Oliver Heldens
Producer:Oliver Heldens
Geluidsfragment:
Gecoverd door:Oliver Heldens feat. KStewart (Last All Night (Koala))
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:30/08/2014 (Positie 33)
Laatste week notering:13/09/2014 (Positie 49)
Piekpositie:33 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:11684 (38 Punten)
Dance:30/08/2014 / Piek: 16 / Weken: 13
Ultratip Bubbling Under:23/08/2014 / Piek: 46 / Weken: 1
Dance Bubbling Under:23/08/2014 / Piek: 6 / Weken: 1
In de landen:
nl  Piek: 23 / Weken: 15
be  Piek: 33 / Weken: 3 (V)
  Tip: 17 (W)

Tracks

18/08/2014
Digital 541 / N.E.W.S. - [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Koala (Radio Edit)
  2:48
2.Koala (Original Mix)
  4:24
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Radio Edit2:48Koala541 / N.E.W.S.
-
Single
Digital
18/08/2014
Original Mix4:24Koala541 / N.E.W.S.
-
Single
Digital
18/08/2014
4:24Serious Beats 79541 / N.E.W.S.
541380CD / N01.A380.027
Compilatie
CD
05/09/2014
2:49Hitzone 71USM
5354059
Compilatie
CD
26/09/2014
2:48De Maxx - Long Player 31Sony
88875009022
Compilatie
CD
29/09/2014
»» alles tonen

Oliver Heldens   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gecko05/04/2014462
Koala30/08/2014333
You Know (Zeds Dead & Oliver Heldens)07/03/2015Tip: 56 
Melody18/04/2015Tip: 12 
Shades Of Grey (Oliver Heldens & Shaun Frank feat. Delaney Jane)18/07/2015Tip: 10 
Wombass (TiŽsto & Oliver Heldens)12/12/2015Tip: 44 
Waiting (Oliver Heldens & Throttle)06/02/2016Tip 
Flamingo24/09/2016Tip 
I Don't Wanna Go Home25/02/2017Tip 
Ibiza 77 (Can You Feel It)26/08/2017Tip 
What The Funk (Oliver Heldens feat. Danny Shah)28/10/2017Tip 
The Answer (Oliver Heldens Edit) (Hi-Lo)04/11/2017Tip 
King Kong (Hi-Lo Touch)31/03/2018Tip 
Fire In My Soul (Oliver Heldens feat. Shungudzo)10/11/2018Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.55 (Reviews: 20)

sanremo
Member
**
schwach

KitchenTel
Member
****
Un mix très basique mais relativement bien maîtrisé.

sophieellisbextor
Staff
****
Ça passe bien.

southpaw
Member
****
Mit sehr viel Eukalyptus intus kann man das gut finden.

ul.tra
Member
****
Ordentlicher House

remix1970
Member
***
Durchschnittliche House Nummer. Gecko hat mir besser gefallen.

TravD
Member
****
This is actually on par with 'Gecko (Overdrive)'.

Kirin
Member
****
Okay.

Supersok
Member
****
Beter dan Gecko. Krap 4 sterren.

Iebiewiebie
Member
*
geen commentaar.

Der_Nagel
Member
***
3+ für diesen House-Track des Holländers…

die Vocalfassung von Gecko müsste demnächst in die Charts der deutschsprachigen Länder einzusteigen…

RV
Member
****
Koala >>> Gecko. Dat jullie het weten.

Hoe dan ook, Oliver Heldens is kennelijk een dierenvriend, want na het matige Gecko komt hij met het redelijk lekkere Koala. Beter dan de voorganger en best te doen, dus ook een ruime voldoende van mij.

Bec_Avicii
Member
***
Gecko>Koala

Wolfke
Member
****
Leuke plaat.

Leltsjebeltsje
Member
****
Klinkt best leuk, beter dan al die dancetroep van 2014

gherkin
Member
****
Na de Gecko de Koala: alweer een beest dat Heldens aanzet tot een fijn dansbaar plaatje.

DeejayDave
Member
***
Mehh, vrij inspiratieloze danceplaat die drie minuten lang voortkabbelt.

Sebastiaanmember
Member
****
Prima danceplaat, beter dan Gecko.

Miraculi
Member
****
Der Erfolg ist da - Nachfolger KOALA noch ohne Vocals - kraftvoll-ordentliche Catwalk-Beats sind schon vorhanden.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.