Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Troye Sivan - Fun

Nummer

Jaar:2014
Muziek/Tekst:Lindsay Rimes
Alex Hope
Troye Sivan
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:26Trxye [EP]EMI
899606621
Album
Digital
15/08/2014

Troye Sivan   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Happy Little Pill16/08/2014Tip: 45 
Youth23/01/20163213
Talk Me Down30/04/2016Tip: 21 
Wild (Troye Sivan feat. Alessia Cara)16/07/2016Tip: 12 
There For You (Martin Garrix & Troye Sivan)10/06/20171920
My My My!20/01/2018Tip: 1 
Dance To This (Troye Sivan feat. Ariana Grande)23/06/2018Tip: 32 
Animal25/08/2018Tip 
1999 (Charli XCX & Troye Sivan)27/10/2018Tip: 32 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Blue Neighbourhood12/12/20152017
Bloom08/09/20181011
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.67 (Reviews: 3)

brokenrecords
Member
****
It is pretty fun.

sbmqi90
Member
*****
Bemerkenswert ist hier vor allem der Kontrast zwischen der sommerhittauglichen Melodie und dem ernsten Text, auf den man genauer lauschen sollte. Die Strophen finde ich hier gelungener als den Refrain, der einfach nicht so geschmeidig ist, wie ich es mir wünschen würde. Trotzdem natürlich ein sehr gelungener Track!
Laatst gewijzigd: 05/09/2015 23:41

Fabio (auch Fabi GaGa)
Member
*****
Gefällt mir auch gut! Etwas weniger zugänglich als die anderen Tracks von ihm, aber er gefällt mir!
Vorerst 5*
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.