Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Def Leppard - Fractured Love

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:08Retro ActivePhonogram
518 305-2
Album
CD
05/10/1993

Def Leppard   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Animal26/09/1987323
Let's Get Rocked30/05/1992303
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vault (Greatest Hits)11/11/1995302
Viva! Hysteria - Live At The Joint, Las Vegas26/10/20131663
Def Leppard07/11/2015855
Hysteria12/08/20171531
The Story So Far - The Best Of08/12/20181501
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.14 (Reviews: 7)

southpaw
Member
****
Mit Frakturen kenne ich mich leider aus. Mit gut melodiösem Rock aber auch.

GrandTheftAuto
Member
******
******

Werner
Member
****
...ich finde genau dieses Intro das coolste des Songs...

klamar
Member
****
noch gut - das 'Intro' mit über 2 Min. dauert mir eindeutig zu lang und da geht mir das Dauergestampfe schwer auf den Sack - aber dann geht's ja endlich los.

remember
Member
****
Gerade für Def Leppard ziemlich top.
Laatst gewijzigd: 27/08/2013 00:18
05/04/2008 21:52
Deinonychus
Member
***
Etwas besser als der Opener, aber auch weit von einem Supersong entfernt. Schwerfällig und einfallslos. 3*+.
Laatst gewijzigd: 12/04/2008 20:28
17/04/2006 13:25
Rewer
Staff
****
...gut...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.