Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Def Leppard - She's Too Tough

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:36Stand Up (Kick Love Into Motion) [Limited Edition Digipak]Bludgeon Riffola
862 027-2
Single
CD-Maxi
04/04/1993
3:41Retro ActivePhonogram
518 305-2
Album
CD
05/10/1993
Heaven IsBludgeon Riffola
LEP 9
Single
7" Single
1993

Def Leppard   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Animal26/09/1987323
Let's Get Rocked30/05/1992303
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vault - Greatest Hits 1980Ė199511/11/1995302
Viva! Hysteria - Live At The Joint, Las Vegas26/10/20131663
Def Leppard07/11/2015855
Hysteria12/08/20171531
The Story So Far - The Best Of08/12/20181501
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 6)

Werner
Member
****
...solide vier...

klamar
Member
****
... gut ...

nosibe
Member
****
typisch Def Leppard, geht gut ab...ragt aber nicht heraus
05/04/2008 22:08
Deinonychus
Member
****
Einer der besseren Songs aus "Retro Active". Hat Zug, wirkt aber austauschbar. 4*=.
31/01/2007 00:46
southpaw
Member
****
Oh my ears. Might lead you to become ... a deaf leopard :-)
17/04/2006 13:36
Rewer
Staff
****
...gut...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.