Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Def Leppard - Ride Into The Sun

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:48The Def Leppard EPVertigo
6059 240
Single
7" Single
1979
3:12HysteriaBludgeon Riffola / Mercury
870 004-1
Single
12" Maxi
1987
3:04HysteriaMercury
7PP-260
Single
7" Single
1988
3:12Retro ActivePhonogram
518 305-2
Album
CD
05/10/1993
1987 Re-recording3:12Hysteria [Deluxe Edition]Mercury
06024 9843047
Album
CD
20/10/2006
»» alles tonen

Def Leppard   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Animal26/09/1987323
Let's Get Rocked30/05/1992303
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vault (Greatest Hits)11/11/1995302
Viva! Hysteria - Live At The Joint, Las Vegas26/10/20131663
Def Leppard07/11/2015855
Hysteria12/08/20171531
The Story So Far - The Best Of08/12/20181501
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.43 (Reviews: 7)

Acooper
Member
****
Pas mauvais.

Werner
Member
****
...hat Drive, scheitert trotzdem knapp an der fünf...

Sven84
Member
******
Hysteria war und ist ein grandioses Album. Mit diesem Song drauf wärs gleich noch geiler gewesen.

klamar
Member
*****
Ich halt's für einen sehr guten Rocker und geb mal 5*

remember
Member
****
war der erste fertige Song des Albums, finde ich absolut in Ordnung..
06/04/2008 14:30
Deinonychus
Member
****
Einer der besten Songs aus "Retro Active". Mit ordentlichem Zug, aber diese Art der Produktion passt nicht. 4-4,5*.
17/04/2006 13:40
Rewer
Staff
****
...gut...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.