Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Def Leppard - Ring Of Fire

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:37Armageddon ItMercury
870 239-7
Single
7" Single
1988
4:42Retro ActivePhonogram
518 305-2
Album
CD
05/10/1993
4:42Hysteria [Deluxe Edition]Mercury
06024 9843047
Album
CD
20/10/2006
4:36Hysteria [30th Anniversary Super Deluxe Box]Phonogram / UMC
5756093
Album
CD
04/08/2017
4:40CD Collection Volume 1 [Limited Edition]Bludgeon Riffola / Phonogram / UMC
5777358
Album
CD
01/06/2018

Def Leppard   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Animal26/09/1987323
Let's Get Rocked30/05/1992303
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vault (Greatest Hits)11/11/1995302
Viva! Hysteria - Live At The Joint, Las Vegas26/10/20131663
Def Leppard07/11/2015855
Hysteria12/08/20171531
The Story So Far - The Best Of08/12/20181501
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.75 (Reviews: 8)

GrandTheftAuto
Member
******
Sehr Sehr Gut!!!.

Ňke
Member
*****
Leftover från Hysteria och en låt som är bättre än det mesta bandet gjort sedan dess! Innehåller Clarkie.....

Werner
Member
****
...eine Spur zu hart für eine fünf...

Sven84
Member
******
Sehr gut.

klamar
Member
*****
Einer der wenigen Songs, mit dem sie zumindest in die Richtung kommen, als was sie immer verkauft wurden, nämlich zum Heavy Metal.

remember
Member
***
Bullshit..
12/04/2008 20:27
Deinonychus
Member
****
Ja, der rockt doch ordentlich, was man von kaum einem Song des Vorgängeralbums "Adrenalize" behaupten kann. Gut! Knapp keine 5*.
17/04/2006 13:49
Rewer
Staff
*****
...sehr gut...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.