Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Def Leppard - I Wanna Be Your Hero


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:31Animal [Promo]Mercury
7PP-251
Single
7" Single
25/10/1987
4:34Pour Some Sugar On MeMercury
888 830-7
Single
7" Single
14/08/1989
4:31Retro ActivePhonogram
518 305-2
Album
CD
05/10/1993
4:29Hysteria [Deluxe Edition]Mercury
06024 9843047
Album
CD
20/10/2006
4:35Hysteria [30th Anniversary Super Deluxe Box]Phonogram / UMC
5756093
Album
CD
04/08/2017
»» alles tonen

Def Leppard   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Animal26/09/1987323
Let's Get Rocked30/05/1992303
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vault - Greatest Hits 1980Ė199511/11/1995302
Viva! Hysteria - Live At The Joint, Las Vegas26/10/20131663
Def Leppard07/11/2015855
Hysteria12/08/20171531
The Story So Far - The Best Of08/12/20181501
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.14 (Reviews: 7)

fabio
Member
****
3-4

Werner
Member
*****
Hätte wunderbar auf 'Hysteria' gepasst.

southpaw
Member
****
OK, meine Helden waren sie nie, aber eine kleine Schwäche hatte ich für einige ihrer Songs.

Sven84
Member
*****
Guter Song - leider hat er es nicht aufs Hysteria-Album geschafft.

klamar
Member
****
Super-Intro, deswegen noch gut....
12/04/2008 21:04
Deinonychus
Member
***
Midtemposong mit einem schönen Intro. Den Refrain finde ich hingegen total widerlich, darum keine 4*.
17/04/2006 14:08
Rewer
Staff
****
...gut...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.