Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Def Leppard - Goodbye

Cover Def Leppard - Goodbye
Cover

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

27/09/1999
CD-Single Mercury 562 289-2 (PolyGram)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Goodbye
3:36
2.Burnout
4:08
3.Immortal
3:50
Extras:
Goodbye (Video)
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:36EuphoriaMercury
546 244-2
Album
CD
15/06/1999
3:36GoodbyeMercury
562 289-2
Single
CD-Single
27/09/1999

Def Leppard   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Animal26/09/1987323
Let's Get Rocked30/05/1992303
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vault (Greatest Hits)11/11/1995302
Viva! Hysteria - Live At The Joint, Las Vegas26/10/20131663
Def Leppard07/11/2015855
Hysteria12/08/20171531
The Story So Far - The Best Of08/12/20181501
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.71 (Reviews: 7)

drogida007
Member
****

In typischer Def Leppard Manier.

remember
Member
**
Ohnehin keine Lieblingsband von mir. Aber das ist höchstens ein schlechter Witz.

uwe-musicman
Member
*****
Die "Goodbye"-Ballade schlechthin. Paßt immer und ist musikalisch ein Hochgenuß.

stevometal
Member
******
Great ballad!

Werner
Member
*****
...aufgerundete fünf für ein wirklich gelungenes "Spätwerk"...

Sven84
Member
******
Sehr schöne Ballade und der beste Song auf "Euphoria".
24/12/2005 20:01
Falcofreak
Member
*****
Eine schöne Rock-Ballade von Def Leppard. Toller Gesang von Joe Elliott. Für die sanften Klänge ist diese Band auch top. Aus dem Album "Euphoria".
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.