Login
België (Vlaanderen)

Barbra Streisand with Josh Groban - Somewhere

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:06PartnersColumbia
88843091142
Album
CD
12/09/2014
4:06Partners [Deluxe Edition]Columbia
88875014162
Album
CD
12/09/2014
4:06PartnersColumbia
88843091141
Album
LP
19/09/2014

Barbra Streisand   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Second Hand Rose23/04/1966182
Love Theme From "A Star Is Born" (Evergreen)25/06/1977271
You Don't Bring Me Flowers (Barbra Streisand & Neil Diamond)23/12/1978177
No More Tears (Enough Is Enough) (Donna Summer / Barbra Streisand)10/11/1979166
Woman In Love11/10/1980117
Guilty (Barbra Streisand & Barry Gibb)13/12/198098
Left In The Dark20/10/1984271
Till I Loved You (Barbra Streisand & Don Johnson)12/11/1988313
I Finally Found Someone (Barbra Streisand & Bryan Adams)01/02/1997618
Tell Him (Barbra Streisand & Céline Dion)15/11/1997319
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Higher Ground22/11/19972210
The Essential30/03/2002128
Duets21/12/2002364
The Movie Album15/11/2003295
Guilty Pleasures01/10/20051215
Love Is The Answer03/10/20091210
What Matters Most - Barbra Streisand Sings The Lyrics Of Alan And Marilyn Bergman03/09/2011604
Release Me20/10/20121254
Back To Brooklyn30/11/20131067
Partners20/09/20141719
Encore - Movie Partners Sing Broadway03/09/2016129
The Music... The Mem'ries... The Magic!16/12/20171332
Walls10/11/2018506
 

Josh Groban   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Symphony12/05/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Awake25/11/2006697
A Collection29/11/2008852
Illuminations27/11/20101001
All That Echoes09/03/20133814
Stages02/05/2015527
Bridges29/09/2018682
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 3)

Widmann1
Member
**
Die beiden Künstler haben meinen Respekt, aber ich finde es furchtbar.

vancouver
Member
*****
Eine tolle Komposition, zwei tolle Künstler

southpaw
Member
*****
Grundausstattung jedes Sentimentalisten ... natürlich machen die beiden Herrschaften hier auch wenig falsch damit.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.