Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Liliane Saint-Pierre - Ik praat weer in m'n slaap

Cover Liliane Saint-Pierre - Ik praat weer in m'n slaap
Digital
LSP - (be)

Nummer

Jaar:2014
Label:LSP
Distributeur:LSP
Muziek/Tekst:Wim Claes
Bart Herman
Gunther Thomas
Producer:Wim Claes
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Vlaamse top 50:18/04/2015 / Piek: 31 / Weken: 5
Ultratip Bubbling Under:18/04/2015 / Piek: 57 / Weken: 3
In de landen:
be  Tip: 57 (V)

Tracks

06/04/2015
Digital LSP - [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Ik praat weer in m'n slaap
  3:10
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:08DaglichtLSP
TOOTSIE 1850
Album
CD
06/10/2014
3:10Ik praat weer in m'n slaapLSP
-
Single
Digital
06/04/2015
3:09Vlaamse top hits 2015 vol 1Universal
5362637
Compilatie
CD
29/06/2015

Liliane Saint-Pierre   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
We Gotta Stop (Liliane)01/06/196458
Waarom... (Liliane)01/10/1964188
Verboden wensen (Liliane)01/09/1965134
Liefde alleen21/12/1985392
Soldiers Of Love02/05/1987410
Ik wil alles met je doen01/06/1996518
Ik kom zacht naar je toe26/10/19961813
Ik ben niet van jou15/03/1997288
Rio07/06/1997265
Geef me tijd (Get Ready! & Liliane St-Pierre)27/09/1997712
Verleiden31/01/1998422
Boven de wolken18/04/1998Tip: 11 
Bang voor de zomer04/06/2011Tip: 22 
Soldiers Of Love 201212/05/2012Tip: 37 
Met je ogen dicht20/10/2012Tip: 83 
Geef me adem27/04/2013Tip: 43 
Jij blijft altijd naast me staan07/12/2013Tip: 25 
Een pakkend lied05/04/2014Tip: 29 
Valerie05/07/2014Tip: 42 
Die ene wals03/01/2015Tip: 33 
Ik praat weer in m'n slaap18/04/2015Tip: 57 
Duizend mijlen19/09/2015Tip: 47 
Hou me nu maar vast05/12/2015Tip: 66 
Leen21/05/2016Tip: 35 
Ik leef27/05/2017Tip: 36 
Soldiers Of Love (30th Anniversary Edition) (Liliane Saint-Pierre feat. MANdolinMAN)02/12/2017Tip 
Sprong in het duister19/05/2018Tip: 35 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ik ben wie ik ben12/04/1997237
Gewoon een vrouw13/06/1998392
Daglicht25/10/2014695
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3 (Reviews: 3)

Der_Nagel
Member
***
Ist die flämische Sängerin eine Schlafwandlerin? Abgerundete 3.5 für vorliegendes Stück…

Iebiewiebie
Member
**
Als ik haar stem hoor, dan weet je dat dit gewoon heel goed is, maar deze song doet echt niets. Nul komma nul. Als je dan de vorige hoort, dan is dat wel iets anders.....

sanremo
Member
****
gut
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.