Login
België (Vlaanderen)

Liliane Saint-Pierre & Gene Thomas - Veilige haven

Nummer

Jaar:2014
Muziek/Tekst:Gene Thomas
Wim Claes
Liliane Saint-Pierre
Steven Defraine
Producer:Liliane Saint-Pierre
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:46DaglichtLSP
TOOTSIE 1850
Album
CD
06/10/2014
3:47De beste Vlaamse duetten van vroeger & nuTop Act
5379718
Compilatie
CD
10/11/2017

Liliane Saint-Pierre   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
We Gotta Stop (Liliane)01/06/196458
Waarom... (Liliane)01/10/1964188
Verboden wensen (Liliane)01/09/1965134
Liefde alleen21/12/1985392
Soldiers Of Love02/05/1987410
Ik wil alles met je doen01/06/1996518
Ik kom zacht naar je toe26/10/19961813
Ik ben niet van jou15/03/1997288
Rio07/06/1997265
Geef me tijd (Get Ready! & Liliane St-Pierre)27/09/1997712
Verleiden31/01/1998422
Boven de wolken18/04/1998Tip: 11 
Bang voor de zomer04/06/2011Tip: 22 
Soldiers Of Love 201212/05/2012Tip: 37 
Met je ogen dicht20/10/2012Tip: 83 
Geef me adem27/04/2013Tip: 43 
Jij blijft altijd naast me staan07/12/2013Tip: 25 
Een pakkend lied05/04/2014Tip: 29 
Valerie05/07/2014Tip: 42 
Die ene wals03/01/2015Tip: 33 
Ik praat weer in m'n slaap18/04/2015Tip: 57 
Duizend mijlen19/09/2015Tip: 47 
Hou me nu maar vast05/12/2015Tip: 66 
Leen21/05/2016Tip: 35 
Ik leef27/05/2017Tip: 36 
Soldiers Of Love (30th Anniversary Edition) (Liliane Saint-Pierre feat. MANdolinMAN)02/12/2017Tip 
Sprong in het duister19/05/2018Tip: 35 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ik ben wie ik ben12/04/1997237
Gewoon een vrouw13/06/1998392
Daglicht25/10/2014695
 

Gene Thomas   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Voor haar06/12/2003319
Wees van mij13/03/20041212
Kom wat dichterbij19/06/20042611
Niet voor niets16/10/2004Tip: 18 
Universeel27/11/2004Tip: 10 
Ik wil jou11/06/2005719
Ik leef29/10/2005237
Voor altijd samen zijn11/02/2006Tip: 2 
Je danst met jezelf08/07/2006Tip: 7 
Jong & eigenwijs (Gene Thomas & Eurosong For Kids 2006)09/09/2006288
Altijd duurt soms lang14/07/2007Tip: 7 
Mag ik altijd met je mee06/10/2012401
Waarom?15/12/2012Tip: 45 
De allermooiste tijd van het jaar (A-Stars)22/12/2012Tip: 86 
Dan gaan we dansen08/06/2013Tip: 32 
Omdat jij van me houdt19/10/2013Tip: 20 
Dat ben jij24/05/2014Tip: 34 
Fata Morgana06/12/2014Tip: 17 
Goud23/05/2015Tip: 16 
Voor haar 201605/12/2015Tip: 9 
Je weet niet half hoe mooi je bent16/04/2016Tip: 9 
Zwart22/10/2016Tip: 2 
Met Kerstmis24/12/2016Tip: 12 
Ik kom terug bij jou11/02/2017Tip: 19 
Stralen03/06/2017Tip: 5 
Merci18/11/2017Tip: 29 
Soleil soleil12/05/2018Tip: 9 
Onder mijn huid10/11/2018Tip: 23 
Je ne pense plus qu'à toi18/05/2019Tip: 33 
Teken van leven18/04/2020Tip: 16 
Ongrijpbaar02/05/2020Tip: 4 
Zij gelooft in mij02/05/2020Tip: 32 
Mij en m'n gitaar16/05/2020426
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dichterbij24/04/2004448
Evenwicht05/11/2005820
Ontvlambaar13/10/2012446
Warme wintersongs19/11/20165116
Omsingeld30/05/202056
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.67 (Reviews: 3)

gherkin
Member
****
Een veilige haven waar ook nog eens oerdegelijke muziek weerklinkt zo te horen.

Patrick3
Member
******
Liliane-helaas vel te vaak ondergewaardeerd in Vlaanderen samen met de talentvolle Gene

sanremo
Member
****
gut
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.