Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Nielson - De man die niet kan gaan

Cover Nielson - De man die niet kan gaan
Digital
Pacemaker -

Nummer

Jaar:2014
Label:PACEMAKER
Distributeur:PACEMAKER
Muziek/Tekst:Steve Kipner
Andrew Frampton
Mark Sheehan
Daniel O'Donoghue
Producer:Lodewijk Martens
Coverversie van:The Script - The Man Who Can't Be Moved
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:24/01/2015 (Positie 23)
Laatste week notering:14/02/2015 (Positie 41)
Piekpositie:23 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:10660 (61 Punten)
Ultratip Bubbling Under:29/11/2014 / Piek: 50 / Weken: 3
In de landen:
nl  Piek: 90 / Weken: 2
be  Piek: 23 / Weken: 4 (V)

Tracks

29/09/2014
Digital Pacemaker -
Toon detailsAlles beluisteren
1.De man die niet kan gaan
  3:42
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:42De man die niet kan gaanPacemaker
-
Single
Digital
29/09/2014

Nielson   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sexy als ik dans11/10/2014126
De man die niet kan gaan24/01/2015234
Ik heb een meisje thuis21/03/2015Tip: 2 
Hoe (Nielson & Miss Montreal)04/07/2015Tip: 3 
Hotelsuite (Nielson & Jiggy Djť)12/03/2016Tip: 36 
Diamant17/03/2018359
Doen, durven of de waarheid07/07/2018Tip: 7 
IJskoud03/11/2018396
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Zo van aaah yeah15/08/20151522
Weet je wat het is19/03/20161532
Diamant20/10/2018524
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.33 (Reviews: 6)

Iebiewiebie
Member
***
niet slecht, al is dat gitaartje alleen, en dan nog in die opzet opgenomen, niet echt je dat....

Der_Nagel
Member
***
kein sonderlich packendes Gitarrenstück, 2.75…

RV
Member
*****
Ik moet zeggen dat ik deze cover van Nielson beter vind dan het origineel van The Script. Veel mensen zeggen dat 'The Man Who Can't Be Moved' zo'n nummer is waar je met je jatten van af moet blijven, maar ik snap werkelijk waar niet wat er zo heilig is aan dat nummer. The Script heeft later namelijk veel betere platen gemaakt. Feit is wel dat Nielson een goede vertaling van het origineel van 'The Man Who Can't Be Moved' heeft neergezet en dat is uiteraard een prima prestatie. Nielson verdient deze hit wederom.

HeNK!
Member
*
Wat een ongelofelijke misser! Heeft niemand hem tegengehouden om dit als single uit te brengen?

DeejayDave
Member
****
Nette Nederlandstalige cover van "The Man Who Can't Be Moved" van The Script door Nielson, die werkelijk alles naar zijn hand kan zetten.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.