Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Bakermat - Teach Me

Cover Bakermat - Teach Me
Digital
Dirty Soul / Be Yourself -

Nummer

Jaar:2014
Label:BE YOURSELF
Distributeur:SONY
Muziek/Tekst:Shirley Caesar
Lodewijk Fluttert
Clifford Goilo
Producer:Lodewijk Fluttert
Clifford Goilo
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:07/02/2015 (Positie 27)
Laatste week notering:11/04/2015 (Positie 47)
Piekpositie:25 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:10
Positie aller tijden:7121 (182 Punten)
Airplay:24/01/2015 / Piek: 19 / Weken: 13
Dance:06/12/2014 / Piek: 1 / Weken: 25
Ultratip Bubbling Under:27/12/2014 / Piek: 3 / Weken: 6
Dance Bubbling Under:29/11/2014 / Piek: 1 / Weken: 1
In de landen:
ch  Piek: 66 / Weken: 1
de  Piek: 42 / Weken: 4
at  Piek: 45 / Weken: 2
fr  Piek: 167 / Weken: 2
nl  Piek: 53 / Weken: 15
be  Piek: 25 / Weken: 10 (V)
  Piek: 49 / Weken: 1 (W)

Tracks

01/12/2014
Digital Dirty Soul / Be Yourself -
Toon detailsAlles beluisteren
1.Teach Me (Original Mix)
  5:31
2.Teach Me (Radio Edit)
  3:08
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Original Mix5:31Teach MeDirty Soul / Be Yourself
-
Single
Digital
01/12/2014
Radio Edit3:08Teach MeDirty Soul / Be Yourself
-
Single
Digital
01/12/2014
5:30Serious Beats 80541 / N.E.W.S.
541406CD / N01.A406.027
Compilatie
CD
09/01/2015
3:09Club Sounds Vol. 72Sony
88843 01161 2
Compilatie
CD
13/02/2015
3:07MNM Party 2015.1541 / N.E.W.S.
541413CD / N01.A413.023
Compilatie
CD
20/02/2015
»» alles tonen

Bakermat   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
One Day (Vandaag)20/04/2013532
Zomer08/06/2013308
Uitzicht06/07/2013Tip: 6 
Teach Me07/02/20152510
Games (Bakermat feat. Marie Plassard)05/03/2016Tip: 26 
Living (Bakermat feat. Alex Clare)30/07/2016Tip: 38 
Baby18/02/2017Tip 
Don't Want You Back (Bakermat feat. Kiesza)17/06/2017Tip: 41 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.29 (Reviews: 34)

Redhawk1
Member
****
Cooler Modern DanceTrack! 4+

southpaw
Member
****
Haven't been taught until today ... but like it instantly.

Widmann1
Member
*****
Zu viel Sound.

5 Minuten später: Nein doch nicht. 4 => 5.
Laatst gewijzigd: 05/07/2016 22:10

Uebi
Member
****
Gospel-Dance - oder wie nennt sich das? Auf jeden Fall eingängig und flott, hätte von mir aus gerne höher charten dürfen hierzulande. Etwas repetitiv vom Refrain her allerdings. Abgerundete 4.

oldiefan1
Member
***
nicht so mein Ding

Musicfreaky_93
Member
******
Ein gigantisches Brett!

Zacco333
Member
******
Kinda reminds me of "Lola's Theme", what with the sampling of an older song, the nu-disco beats and the strings. The strings really sell this for me, as soon as they come in it's such a wonderful and grand moment. There's something I really love about the combination old lady vocals, the beats, the strings and the backing choir. Such a wonderful combination. Along with that I also love the pace of the song, it feels quick in a way that makes it exciting and such an awesome amount of slayage in such a short time. The extended mix is reasonable but the radio edit is really what amplifies that enjoyment for me. I wasn't anticipating this to grow on me like it did and so quickly but there you go.

Steffen Hung
hitparade.ch
****
Ganz okay.

Kamala
Member
****
...eine ganz spezielle Mischung ist hier zu hören, mit der ich teilweise etwas Mühe habe - kein schlechter, aber auch kein herausragender Titel -...+3.5

Rewer
hitparade.ch
****
...sehr gut...
Laatst gewijzigd: 05/04/2015 00:36

Ali1610
Member
****
Besser als Vandaag, weniger Deephouse-Einfluss, aber Jubelstürme fange ich hier auch nicht an. Aufgerundete 3,5*.

Besnik
Member
****
Finde ich auch, und vor allen Dingen kein "One Day" Abklatsch! Hat was ...

missmoneypenny
Member
*****
recht cool

Chartsfohlen
Member
****
Sehr cooler Genre-Mix, bei dem mir die kürzere Single-Version aber leider einen Tick zu kurz ausgefallen ist und der Original Mix leider gerade zum Ende hin etwas unnötig gestreckt wirkt. Da ich beide Versionen leider nicht vollständig stimmig finde, kann ich auch nicht über eine gute 4 hinausgehen.

RV
Member
****
Dit is toch wat sneller en drukker dan ik van Bakermat gewend ben, maar ik vind het toch best een lekker plaatje.

diniz a.
Member
*****
Solid

tgebele
Member
***
Für mich sehr gewöhnungsbedürftig.
Laatst gewijzigd: 10/03/2015 20:11

vancouver
Member
*****
ja finde diese Gospel-Parts gepaart mit House-Disco sehr interessant

Werner
Member
****
...die Kombination zwischen Sound und Gesang harmoniert...

fabio
Member
****
gut

Warthog
Member
*****
Gute Nummer!

Patrick3
Member
*****
Aangenaam nummer

DeejayDave
Member
****
In lijn met zijn vorige singles maar het nieuwigheidje is er wel een beetje van af.

Supersok
Member
****
Het heeft even geduurd, maar dit plaatje lijkt alsnog wat aandacht te krijgen. Toegevoegd aan de playlist van 3FM. En best terecht. Leuke plaat!

KitchenTel
Member
*****
Puissant et fédérateur, j'adore.

gerry1982
Member
******
Zeer goed nummer van Bakermat!

Wolfke
Member
******
Wat een verschrikkelijk heerlijk lekker nummer is dit alweer van Bakermat ! 10/10

ul.tra
Member
****
Das wird sich nächstes Jahr Nahtlos an die vielen hervorragenden Elektronischen Hits des ausgezeichneten Jahr 2014 anreihen.

Chuck_P
Member
****
gut.

Der_Nagel
Member
***
Deep House meets Soul/Gospel…sampelt Teach Me Master von Shirley Caesar aus den 70er, abgerundete 3.5 (Original Mix)…

gherkin
Member
****
Na Vandaag weer een hit? Zou mogen van mij.

Iebiewiebie
Member
**
beetje goedkoop vind ik.

Miraculi
Member
****
... ich liebe Gospel-Disco ... und bekomm hier auch die Stimmen dafür präsentiert ... der Rest ist solides-poppiges Radio-Club-Zeugs ... geht in Ordnung ...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.