Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Billy Joel - Maybe I'm Amazed

Nummer

Jaar:2014
Muziek/Tekst:Paul McCartney
Coverversie van:Paul McCartney - Maybe I'm Amazed
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:06The Art Of McCartney [Deluxe Edition]Arctic Poppy
APCDBOOK1402
Compilatie
CD
14/11/2014
5:06The Art Of McCartneyArctic Poppy
APCDREM1402
Compilatie
CD
14/11/2014
5:06The Art Of McCartneyArctic Poppy
APGATEV1402
Compilatie
LP
14/11/2014
5:06The Art Of McCartney [Promo - Radio LP]Arctic Poppy / Kobalt
APSAMPLER1402
Compilatie
CD
14/11/2014

Billy Joel   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
James04/09/1976222
She's Always A Woman22/07/1978281
My Life10/02/1979271
Goodnight Saigon29/01/1983111
Tell Her About It10/09/1983197
Uptown Girl29/10/1983313
This Night28/01/1984211
We Didn't Start The Fire21/10/1989612
Leningrad30/12/1989179
The River Of Dreams25/09/19931113
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Piano Man - The Very Best Of06/04/20191346
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.6 (Reviews: 5)

Widmann1
Member
*****
Der Titel kommt mir so vertraut vor, obwohl ich ihn von Macca noch nicht bewertet habe.
Billy kann's und es klingt wie sein eigener.

Hamburg-Oldie
Member
****
Einer der wenigen Songs vom Album, der wirklich gut 'rüberkommt.
Kein Wunder, ist ja auch Billy Joel.

rhayader
Member
*****
Schade, dass der Mann sich schon in den Ruhestand gegeben hat. Lediglich für solche Tribut-Alben ist er wohl noch zu haben.
Natürlich geht das voll in Ordnung, aber man hätte sich etwas mehr Eigenständigkeit gewünscht. Er orientiert sich zu sehr am Original. Selbst gesanglich kopiert er hier Paul's speziell bei diesem Song eingebrachte raue Stimme. Knapp 5*.

remember
Member
****
Beim ersten Satz gehe ich dacore, beim zweiten bremse ich bei der 4.

southpaw
Member
*****
Billy gibt eins meiner liebsten McCartney-Stücke zum besten ... da geizt man nicht mit Sternen.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.