Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Def Leppard - Helen Wheels

Nummer

Jaar:2014
Muziek/Tekst:Paul McCartney
Coverversie van:Paul McCartney & Wings - Helen Wheels
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:50The Art Of McCartneyArctic Poppy
APCDREM1402
Compilatie
CD
14/11/2014
3:50The Art Of McCartney [Deluxe Edition]Arctic Poppy
APCDBOOK1402
Compilatie
CD
14/11/2014
3:50The Art Of McCartneyArctic Poppy
APGATEV1402
Compilatie
LP
14/11/2014

Def Leppard   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Animal26/09/1987323
Let's Get Rocked30/05/1992303
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vault (Greatest Hits)11/11/1995302
Viva! Hysteria - Live At The Joint, Las Vegas26/10/20131663
Def Leppard07/11/2015855
Hysteria12/08/20171531
The Story So Far - The Best Of08/12/20181501
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

Werner
Member
*****
Guter Rhythmus, starker Song.

Widmann1
Member
***
Auch wenn sie es mit Leidenschaft singen, Sound der Band und der Song passen nicht zusammen.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.