Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Billy Joel - Live And Let Die

Nummer

Jaar:2014
Muziek/Tekst:Paul McCartney
Coverversie van:Paul McCartney & Wings - Live And Let Die
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:08The Art Of McCartneyArctic Poppy
APCDREM1402
Compilatie
CD
14/11/2014
3:08The Art Of McCartney [Deluxe Edition]Arctic Poppy
APCDBOOK1402
Compilatie
CD
14/11/2014
3:08The Art Of McCartneyArctic Poppy
APGATEV1402
Compilatie
LP
14/11/2014

Billy Joel   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
James04/09/1976222
She's Always A Woman22/07/1978281
My Life10/02/1979271
Goodnight Saigon29/01/1983111
Tell Her About It10/09/1983197
Uptown Girl29/10/1983313
This Night28/01/1984211
We Didn't Start The Fire21/10/1989612
Leningrad30/12/1989179
The River Of Dreams25/09/19931113
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Piano Man - The Very Best Of06/04/20191345
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3 (Reviews: 1)

remember
Member
***
In seiner mittlerweile 40 jährigen Karriere, hat er schon öfter (jedenfalls live) auf eine Lennon/McCartney Nummer zurückgegriffen.
Hier hätte der nun auch schon 65 jährige es aber lieber bleiben lassen sollen.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.