Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Alice Cooper - Eleanor Rigby

Nummer

Jaar:2014
Muziek/Tekst:John Lennon
Paul McCartney
Coverversie van:The Beatles - Eleanor Rigby
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:08The Art Of McCartney [Promo - Radio LP]Arctic Poppy / Kobalt
APSAMPLER1402
Compilatie
CD
14/11/2014
2:08The Art Of McCartney [Deluxe Edition]Arctic Poppy
APCDBOOK1402
Compilatie
CD
14/11/2014
2:08The Art Of McCartneyArctic Poppy
APCDREM1402
Compilatie
CD
14/11/2014
2:08The Art Of McCartneyArctic Poppy
APGATEV1402
Compilatie
LP
14/11/2014

Alice Cooper   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Elected!06/01/1973218
Hello Hurray21/04/1973195
No More Mr. Nice Guy02/06/1973206
Halo Of Flies08/09/1973243
How You Gonna See Me Now10/02/1979510
Poison30/09/19892212
Hey Stoopid10/08/1991363
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Welcome 2 My Nightmare24/09/2011801
Hollywood Vampires (Hollywood Vampires)19/09/2015767
Pink Floyd's Wish You Were Here Symphonic (London Orion Orchestra / Alice Cooper / Dave Fowler / Stephen McElroy / Rick Wakeman)13/02/2016772
Paranormal05/08/2017158
A Paranormal Evening With Alice Cooper At The Olympia Paris08/09/2018782
Rise (Hollywood Vampires)29/06/2019343
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 3)

rhayader
Member
*****
Beachtliche Coverversion, auch wenn sie sich nicht sehr vom Original entfernt. Knapp 5*.

remember
Member
***
Für ein Cover okay, für einen Schockrocker wie ihm ein lauwarmer Furz.

southpaw
Member
****
Wie wir schon lang wissen, hat Alice auch Gefühl.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.