Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Stan Van Samang - A Simple Life

Cover Stan Van Samang - A Simple Life
Digital
Mostiko 23 24907-0 (be)
Cover Stan Van Samang - A Simple Life
Digital
Mostiko 23 24907-1 (be)
Digital
Mostiko 23 24907-8 (be)
Cover Stan Van Samang - A Simple Life
Digital
Mostiko 23 24907-2 (be)

Nummer

Jaar:2014
Label:MOSTIKO
Distributeur:CNR
Muziek/Tekst:Yves Gaillard
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:27/12/2014 (Positie 44)
Laatste week notering:23/05/2015 (Positie 43)
Piekpositie:9 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:22
Positie aller tijden:1256 (632 Punten)
Airplay:20/12/2014 / Piek: 10 / Weken: 18
Ultratip Bubbling Under:13/12/2014 / Piek: 9 / Weken: 2
In de landen:
be  Piek: 9 / Weken: 22 (V)

Tracks

08/12/2014
Digital Mostiko 23 24907-0 (CNR) [be] / EAN 8714221075595
Toon detailsAlles beluisteren
1.A Simple Life
  3:31
   
27/02/2015
Digital Mostiko 23 24907-1 (CNR) [be] / EAN 8714221076448
Toon detailsAlles beluisteren
1.A Simple Life (Red De Planeet Remix)
  3:12
2.A Simple Life (Red De Planeet Instrumental Remix)
  3:12
   
27/02/2015
Digital Mostiko 23 24907-8 (CNR) [be] / EAN 8714221076486
Toon detailsAlles beluisteren
1.A Simple Life (Tonetastic Radio Remix)
  4:09
2.A Simple Life (Tonetastic Extended Remix)
  4:36
   
06/04/2015
Digital Mostiko 23 24907-2 (CNR) [be] / EAN 8714221076608
Toon detailsAlles beluisteren
1.A Simple Life (OpticianSon Extended Remix)
  4:22
2.A Simple Life (OpticianSon Radio Remix)
  3:31
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:31A Simple LifeMostiko
23 24907-0
Single
Digital
08/12/2014
Red De Planeet Remix3:12A Simple LifeMostiko
23 24907-1
Single
Digital
27/02/2015
Tonetastic Radio Remix4:09A Simple LifeMostiko
23 24907-8
Single
Digital
27/02/2015
Tonetastic Extended Remix4:36A Simple LifeMostiko
23 24907-8
Single
Digital
27/02/2015
Red De Planeet Instrumental Remix3:12A Simple LifeMostiko
23 24907-1
Single
Digital
27/02/2015
»» alles tonen

Stan Van Samang   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Scars16/06/2007122
Poison10/11/20071113
Siren16/02/2008169
Welcome Home17/05/2008Tip: 15 
This Time15/11/2008432
I Didn't Know07/02/2009383
Hang On (Regi & Stan Van Samang)19/06/2010109
Is It Over You (Owen feat. Stan Van Samang)27/11/2010Tip: 8 
King In My Head12/02/2011Tip: 3 
Free07/05/2011Tip: 22 
Stand My Ground30/07/2011Tip: 19 
Alles is liefde24/09/2011Tip: 25 
All In My Head01/10/2011Tip: 24 
Zijn we alleen (Laura Omloop & Stan Van Samang)10/03/2012Tip: 58 
One For The Road21/07/2012Tip: 28 
De eerste sneeuw19/01/2013Tip: 75 
Junebug05/07/201489
A Simple Life27/12/2014922
Goeiemorgend, goeiendag (Live)11/04/2015122
Hard Times (Live)18/04/2015126
Alive (Live)25/04/2015342
I Am (Live)02/05/2015263
Een ster (Live)09/05/2015139
No Surrender (Live)16/05/2015102
Summerbreeze04/07/20151611
Lucky Me14/11/2015Tip: 14 
Fix You (Stan Van Samang feat. Lisa)14/11/201547
Candy08/10/20161615
Little Moon Rises (Stan Van Samang feat. Sarah Bettens)28/01/2017276
The Load29/04/2017491
Rush22/07/2017Tip: 14 
Hemel voor ons twee28/10/20173110
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Welcome Home01/12/2007342
Take It From Me31/01/2009514
King In My Head19/03/2011716
Stan Van Vrijdag02/07/2011463
Liefde voor publiek02/05/2015160
Stan Van Samang12/11/2016147
1002/12/2017332
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.73 (Reviews: 11)

ulver657
Member
****
anständiges Lied, das aber gegenüber "Little Moon Rises" um Lichtjahre abfällt... dennoch gute 4*

ericwyns
ultratop.be
****
Degelijk werk van Stan Van Samang. De singel stond eind 2014/begin 2015 liefst 22 weken genoteerd in de Vlaamse Ultratop 50 (# 9).

Cheetah
Member
****
Prima nummer

Der_Nagel
Member
***
der flämische Sänger möchte nur ein einfaches Leben haben…abgerundete 3.5 für dieses Popstück…

Patrick3
Member
******
Uitstekend gedaan Stan-proficiat

MUSICBOJ
Member
****
Opnieuw een aardig plaatje van de Vlaamse acteur & zanger: "Stan van Samang", die in 2015 zijn éérste hit van 't jaar lijkt te worden!!! Ik ben opnieuw fan, hoor!!! Ruim 4 sterren zitten er nog in!!! ☺

SeanBond_007
Member
***
Goed hoor, met inderdaad de Vlaamse inslag, maar dat is geen schande. Het is soms zelfs een erkenning om het mét accent te doen.

Beamtechgirl25
Member
***
niet slecht

gherkin
Member
****
Fijn plaatje van Stan.
Laatst gewijzigd: 13/01/2018 18:22

Iebiewiebie
Member
***
Stan heeft betere songs en vrij commercieel vrij simpel uitgewerkt zo te zien. Al klinkt het wel natuurlijk.... maar het blijft een acteur die zingt, in plaats van een zanger met authentieke stem.

Laatst gewijzigd: 27/12/2014 02:51
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.