Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Alice Cooper - Cleansed By Fire

Nummer

Jaar:1994
Muziek/Tekst:Alice Cooper
Mark Hudson
Steve Dudas
Bud Saylor
Producer:Andy Wallace
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
6:14The Last TemptationEpic
476594 2
Album
CD
27/05/1994
6:14Spark In The Dark: The Best OfCamden Deluxe
88697536532
Album
CD
15/06/2009
6:12Original Album ClassicsEpic / Legacy
88697944462
Album
CD
23/09/2011

Alice Cooper   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Elected!06/01/1973218
Hello Hurray21/04/1973195
No More Mr. Nice Guy02/06/1973206
Halo Of Flies08/09/1973243
How You Gonna See Me Now10/02/1979510
Poison30/09/19892212
Hey Stoopid10/08/1991363
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Welcome 2 My Nightmare24/09/2011801
Hollywood Vampires (Hollywood Vampires)19/09/2015767
Pink Floyd's Wish You Were Here Symphonic (London Orion Orchestra / Alice Cooper / Dave Fowler / Stephen McElroy / Rick Wakeman)13/02/2016772
Paranormal05/08/2017158
A Paranormal Evening With Alice Cooper At The Olympia Paris08/09/2018782
Rise (Hollywood Vampires)29/06/2019343
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.4 (Reviews: 5)

fleet61
Member
****
... voll in Ordnung ...

nicevoice
Member
*
Ganz schwache Nummer vom Altmeister. Kein Drive, keine anständige Melodik, nix. Schrott. 6 Min. Langeweile.

remember
Member
***
weniger..
31/03/2008 14:29
Skullface
Member
*****
Find den Song gut besonderes wenn Burn it up burn it down kommt.genial
13/08/2006 16:48
Werner
Member
****
...solide vier für den Schlusssong auf 'The Last Temptation'...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.