Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Bastille vs. Rag'n'Bone Man vs. Skunk Anansie - Remains

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:39VS. - Other People's Heartache Pt. IIIVirgin
CDV 3133 / 4703271
Album
CD
05/12/2014

Skunk Anansie   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Charlie Big Potato13/03/1999Tip: 11 
Secretly19/06/1999Tip: 14 
Squander14/11/2009Tip: 17 
Over The Love25/09/2010Tip: 8 
Victim17/12/2016Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Paranoid & Sunburnt09/03/1996834
Stoosh!19/10/19961420
Post Orgasmic Chill03/04/1999627
Smashes & Trashes14/11/20092213
Wonderlustre18/09/2010811
Black Traffic22/09/20123010
An Acoustic Skunk Anansie - Live In London28/09/20131626
Anarchytecture23/01/20162512
25Live@2502/02/2019553
 

Bastille   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Flaws02/03/2013Tip: 7 
Pompeii27/04/2013326
Laura Palmer14/09/20131214
Of The Night21/12/2013394
Things We Lost In The Fire25/01/20141015
Bad Blood12/07/2014Tip: 5 
Torn Apart (Bastille vs. Grades)06/12/2014Tip: 4 
Good Grief02/07/20162015
Send Them Off!19/11/2016501
Warmth07/01/2017Tip: 2 
Glory24/06/2017Tip: 25 
I Know You (Craig David feat. Bastille)23/12/2017Tip: 16 
World Gone Mad14/04/2018364
Quarter Past Midnight02/06/20182917
Happier (Marshmello & Bastille)01/09/2018735
Grip (Seeb x Bastille)02/02/20193214
Doom Days04/05/2019Tip: 23 
Joy18/05/2019326
Those Nights15/06/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bad Blood16/03/2013661
Wild World17/09/2016230
Doom Days22/06/201951
 

Rag'n'Bone Man   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Human10/09/2016127
Skin11/02/20171322
As You Are12/08/2017Tip: 3 
Grace (We All Try)02/12/2017Tip 
Run (Bugzy Malone feat. Rag'n'Bone Man)01/09/2018Tip 
Photographs (Professor Green x Rag'n'Bone Man)17/11/2018Tip: 39 
Giant (Calvin Harris & Rag'n'Bone Man)19/01/2019123
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wolves17/09/20168819
Human18/02/2017183
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.67 (Reviews: 3)

Werner
Member
****
Stimmige vier.

rotrigodelafuente
Member
*****
dito kamala!!!

Kamala
Member
*****
...ein starkes Arrangement - erst beginnt Bastille mit Gesang, wie meist, sanft und lieblich, dann kommt der Wechsel zu dieser starken, voluminösen Stimme von Rag'n'Bone Man und zu guter Letzt reiht sich Skunk Anansies mit Skins weiblichem Beitrag in die Kette - das Trio wird von Gitarren und Geigen begleitet, die Lyrics stimmen mich nachdenklich...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.