Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Meghan Trainor - I'll Be Home

Cover Meghan Trainor - I'll Be Home
Cover

Nummer

Jaar:2014
Label:EPIC
Distributeur:SONY
Muziek/Tekst:Meghan Trainor
Producer:Meghan Trainor
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:19/12/2015 / Piek: 24 / Weken: 3
In de landen:
ch  Piek: 56 / Weken: 3
de  Piek: 45 / Weken: 3
at  Piek: 53 / Weken: 2
nl  Piek: 72 / Weken: 4
be  Tip: 24 (V)
  Tip (W)
se  Piek: 35 / Weken: 10
no  Piek: 31 / Weken: 3

Tracks

30/11/2015
Digital Epic - (Sony)
Toon detailsAlles beluisteren
1.I'll Be Home
  3:39
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:4030 Stars - ChristmasColumbia
88875095582
Compilatie
CD
25/09/2015
3:41Ultimate ChristmasSony
88875147872
Compilatie
CD
09/10/2015
3:38Magische kerst - De betoverendste kerstsongsSony
88875174852
Compilatie
CD
20/11/2015
3:39Title [Special Edition]Epic
88875146752
Album
CD
20/11/2015
3:39I'll Be HomeEpic
-
Single
Digital
30/11/2015
»» alles tonen

Meghan Trainor   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
All About That Bass13/09/2014522
Lips Are Movin17/01/2015339
Dear Future Husband28/03/2015Tip: 11 
Marvin Gaye (Charlie Puth feat. Meghan Trainor)19/09/20151213
I'll Be Home19/12/2015Tip: 24 
No09/04/20162111
Me Too04/06/2016Tip: 30 
I'm A Lady18/03/2017Tip 
No Excuses17/03/2018Tip 
Let You Be Right21/07/2018Tip: 15 
Just Got Paid (Sigala, Ella Eyre & Meghan Trainor feat. French Montana)22/09/2018Tip: 40 
More Than Friends (Jason Mraz feat. Meghan Trainor)29/09/2018Tip: 35 
Baby, It's Cold Outside (Brett Eldredge feat. Meghan Trainor)22/12/2018Tip: 46 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Title17/01/20155522
Thank You21/05/20163710
Treat Myself08/02/20201091
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.44 (Reviews: 16)

Pacadi
Member
***
geht so

Kamala
Member
*****
...ich finde den auch süss und lieblich gesungen...

Werner
Member
****
...solide vier...

Rela
Member
*****
schöner Song

Rewer
hitparade.ch
****
...gut...

da_hooliii
Member
**
Da kommt bei mir keine Weihnachtsstimmung auf.

!Xabbu
Member
***
schön gesungen...kann man sich gut anhören.

ul.tra
Member
***
Eine liebliche Weihnachtsballade die mich fast gar nicht begeistert.*3+

southpaw
Member
****
Geht in Ordnung. Meint auch mein Freund Rudolph, das Rentier.

Widmann1
Member
*****
Süße Nummer (finde ich wohl als einziger).

remember
Member
***
Der Text vielleicht..?

Trotzdem fade Nummer.

AllSainter
Member
**
Was dabei weihnachtlich sein bzw. klingen soll ist mir ein Rätsel

RV
Member
***
Het nummer is prima, maar als het nu door iemand anders zou zijn gezongen, had ik nog wel een sterretje meer gegeven. Ik wou echter dat Meghan Trainor haar bakkes had gehouden, want ik heb een hekel aan haar stemgeluid. Meghan, ga alsjeblieft iets anders doen... Word mimespeler of zo, dan hoef je ook die scheur van je niet open te trekken.

Der_Nagel
Member
***
mit Piano begleitete Weihnachts-Popnummer, 3*…

gherkin
Member
***
Het is niet langer "all about that bass", want Meghan Trainor komt in de kerstsfeer met dit niet onaardige maar wel iets té zoete plaatje.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.