Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Gavin James - The Book Of Love

Cover Gavin James - The Book Of Love
Digital
Good Soldier / Believe -
Cover Gavin James - The Book Of Love
Cover

Nummer

Jaar:2014
Label:BELIEVE
Distributeur:SONY
Muziek/Tekst:Stephin Merritt
Producer:Marc Carolan
Coverversie van:The Magnetic Fields - The Book Of Love
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:14/03/2015 (Positie 27)
Laatste week notering:13/06/2015 (Positie 47)
Piekpositie:10 (3 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:14
Positie aller tijden:3468 (402 Punten)
Airplay:14/03/2015 / Piek: 1 / Weken: 13
Ultratip Bubbling Under:10/01/2015 / Piek: 2 / Weken: 4
In de landen:
nl  Piek: 31 / Weken: 25
be  Piek: 10 / Weken: 14 (V)
  Tip: 22 (W)

Tracks

02/01/2015
Digital Good Soldier / Believe - (Sony)
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Book Of Love (Live at Whelans)
  3:14
   
16/03/2015
Digital Good Soldier / Believe - (Sony)
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Book Of Love (Studio Version)
  3:15
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Live at Whelans3:14The Book Of LoveGood Soldier / Believe
-
Single
Digital
02/01/2015
Live3:16Hitzone 72USM
5357419
Compilatie
CD
13/02/2015
Studio Version3:15The Book Of LoveGood Soldier / Believe
-
Single
Digital
16/03/2015
Live3:12MNM Big Hits 2015 Vol. 1Warner
2564614323
Compilatie
CD
20/03/2015
3:17Live At WhelansGood Soldier / Believe
88875086982
Album
CD
30/03/2015
»» alles tonen

Gavin James   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Book Of Love14/03/20151014
Bitter Pill05/09/2015Tip: 4 
2217/10/2015Tip: 53 
Nervous12/03/2016Tip 
Nervous (The Ooh Song) [Mark McCabe Remix]06/08/2016Tip: 4 
Have Yourself A Merry Little Christmas17/12/2016Tip: 21 
Tired (Alan Walker feat. Gavin James)03/06/2017Tip 
Hearts On Fire18/11/2017Tip 
Always12/05/2018Tip: 25 
Glow06/10/2018Tip: 9 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At Whelans14/03/20157016
Bitter Pill19/03/2016335
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.07 (Reviews: 15)

franco1962
Member
*****
Steengoed nummer

jaccok
Member
*
Saai nummer.

Sebastiaanmember
Member
**
Saai..

remember
Member
***
Falls es niemanden auffiel, oder die es nicht kennen; es ist ein Cover aus einem eigentlich recht berühmt (berüchtigten) Album aus dem Millenium.
Gefällt mir aber hier wie dort nicht.

southpaw
Member
****
Ganz in Ordnung, vermag mich aber nicht zu berühren.

Kamala
Member
*****
...sehr feinfühlig interpretiert von Gavin James - wie recht er doch hat:
"........the book of love is long and boring
and written many years ago
it's full of flowers and heart shaped boxes
and things we're all too young to know.........."...

bluezombie
Member
****
The vocals are quite good and the song is pleasant enough.

chartmeester
Member
*****
prachtig nummer over de liefde!

RV
Member
****
Vooral een lief luisterliedje om bij weg te dromen, maar verder niets om over naar huis te schrijven. Ik ben een beetje verrast dat dit in ons landje zo aanslaat...

Der_Nagel
Member
***
mittelmässiges Singer-Songwriter-Stück aus Irland, beziehe mich auf die Live At Whelans (2014)-Version, abgerundete 3.5…

gherkin
Member
******
Fenomenaal goed. Mag uitgroeien tot een hit hoor.

Iebiewiebie
Member
******
Absoluut fantastische song en wat een stembereik heeft die kerel zeg?

DeejayDave
Member
*****
Pareltje.

Supersok
Member
*****
Prachtig nummer! van deze Ierse singer-songwriter!
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.