Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Meghan Trainor - My Selfish Heart

Nummer

Jaar:2015
Muziek/Tekst:Meghan Trainor
Producer:Kevin Kadish
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:47Title [Deluxe Edition]Epic
88875046912
Album
CD
09/01/2015
3:47Title [Special Edition]Epic
88875146752
Album
CD
20/11/2015

Meghan Trainor   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
All About That Bass13/09/2014522
Lips Are Movin17/01/2015339
Dear Future Husband28/03/2015Tip: 11 
Marvin Gaye (Charlie Puth feat. Meghan Trainor)19/09/20151213
I'll Be Home19/12/2015Tip: 24 
No09/04/20162111
Me Too04/06/2016Tip: 30 
I'm A Lady18/03/2017Tip 
No Excuses17/03/2018Tip 
Let You Be Right21/07/2018Tip: 15 
Just Got Paid (Sigala, Ella Eyre & Meghan Trainor feat. French Montana)22/09/2018Tip: 40 
More Than Friends (Jason Mraz feat. Meghan Trainor)29/09/2018Tip: 35 
Baby, It's Cold Outside (Brett Eldredge feat. Meghan Trainor)22/12/2018Tip: 46 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Title17/01/20155522
Thank You21/05/20163710
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.78 (Reviews: 9)

Rela
Member
****
gut

Widmann1
Member
****
Durchaus guter Bonus-Track. Kann man gut hören, auch wenn er einen nicht richtig packt.

AllSainter
Member
****
Nicht übel

vancouver
Member
****
solide ja - im Arrangement ein wenig verwirrend

alleyt1989
Member
***
Sounds the most like an out-take from Ariana's first album. The rap is unnecessary as well. Average.

Ali1610
Member
****
Belanglos, aber ganz okay. Aufgerundete 3,5*.

fabio
Member
***
voll okay

ShadowViolin
Member
****
Abfallen tut es nicht, es bleibt einfach solide gut. Ein weiterer Titel für die fast schon obligate 4er-Bewertung.

Fabio (auch Fabi GaGa)
Member
****
Solide Nummer. Mehr nicht.
Das Album fällt doch gegen Ende ziemlich ab!
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.