Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Billy Joel - Close To The Borderline

Cover Billy Joel - Close To The Borderline
Cover

Nummer

Jaar:1980
Muziek/Tekst:Billy Joel
Producer:Phil Ramone
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:45Glass HousesCBS
86 108
Album
LP
24/03/1980
3:45All For LeynaCBS
8325
Single
7" Single
1980
3:46You May Be RightCBS / Sony
06SP 460
Single
7" Single
1980
3:48Original Album ClassicsColumbia / Legacy
88691968542
Album
CD
30/04/2012

Billy Joel   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
James04/09/1976222
She's Always A Woman22/07/1978281
My Life10/02/1979271
Goodnight Saigon29/01/1983111
Tell Her About It10/09/1983197
Uptown Girl29/10/1983313
This Night28/01/1984211
We Didn't Start The Fire21/10/1989612
Leningrad30/12/1989179
The River Of Dreams25/09/19931113
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Piano Man - The Very Best Of06/04/20191346
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.9 (Reviews: 10)

Rewer
hitparade.ch
****
...gut...

ericwyns
Member
****
Dit degelijk nummer stond op de b-kant van Billy's hitsingel "All For Leyna" (1980). Ook terug te vinden op zijn album "Glass Houses".

fleet61
Member
****
... naja, der Piano Part gefällt mir ...

rhayader
Member
***
Der schwächste auf 'Glass Houses'. Nervt etwas! 3+

Widmann1
Member
****
ja funkt nicht ganz

remember
Member
****
Ich glaube ihr wißt alle nicht was Borderline bedeutet - Solide Nummer, die als Single nicht chartete.
Laatst gewijzigd: 05/10/2014 12:31

begue
Member
****
Eine 4 ist völlig verdient für diese B-Seite.
03/07/2007 21:56
LarkCGN
Member
****
Gut!
15/02/2005 20:48
southpaw
Member
****
In den USA die B-Seite zu "You May Be Right", zu dem es vom Stil her auch passt. Nicht das Beste aus dieser Phase.
08/02/2005 14:30
SportyJohn
Staff
****
Man kan hören das Phil Ramone dieser song geproduziert hat.... viel gitarre...aber ist zu flach für mich !
Ist auf das 1980-er Album "Glass Houses" und auch am B-seite zu das erste single von dieser album: "All For Leyna".
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.