Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Billy Joel - Through The Long Night

Nummer

Jaar:1980
Muziek/Tekst:Billy Joel
Producer:Phil Ramone
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:45Glass HousesCBS
86 108
Album
LP
24/03/1980
2:45Don't Ask Me WhyCBS
8747
Single
7" Single
1980
2:45It's Still Rock And Roll To MeCBS
8753
Single
7" Single
1980
2:45Sometimes A FantasyCBS
9349
Single
7" Single
1980
2:44Original Album ClassicsColumbia / Legacy
88691968542
Album
CD
30/04/2012

Billy Joel   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
James04/09/1976222
She's Always A Woman22/07/1978281
My Life10/02/1979271
Goodnight Saigon29/01/1983111
Tell Her About It10/09/1983197
Uptown Girl29/10/1983313
This Night28/01/1984211
We Didn't Start The Fire21/10/1989612
Leningrad30/12/1989179
The River Of Dreams25/09/19931113
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Piano Man - The Very Best Of06/04/20191346
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33 (Reviews: 12)

Rewer
hitparade.ch
****
...gut...

Sgt.Pepper
Member
*****
Beatlesque Ballade aus "Glass Houses" - wunderbar gemacht.

ericwyns
Member
****
Mooie, rustige afsluiter van het Billy Joel-album "Glass Houses", uitgebracht in het jaar 1980. Het nummer doet me bij momenten wat denken aan The Beatles.
4+

remember
Member
***
Rockte er noch die anderen Songs, pennt er zum Abschluss regelrecht ein.

fleet61
Member
*****
... tolle Ballade ...

rhayader
Member
*****
Gehört für mich mit zum Besten auf 'Glass Houses'. Einfühlsam und sehr eingängig. Setzt sich im Ohr durchaus fest :-)

Widmann1
Member
****
setzt sich nicht im Ohr fest

seargent_pepper
Member
****
Als B-Seite von "It still Rock'n'Roll To Me" durchaus guter eher langsamer Song. Das macht einen Ausnahmekünstler aus - macht auch aus einem durchschnittlichen Titel eine wirklich gute Nummer.
06/01/2008 01:06
aschlietuna
Member
*****
*****
03/07/2007 21:57
LarkCGN
Member
****
Gut!
15/02/2005 20:32
southpaw
Member
*****
In den USA die B-Seite zu seinem größten Hit "It's Still Rock And Roll To Me". Kurze und schöne Abschlussnummer auf "Glass Houses".
08/02/2005 14:49
SportyJohn
Staff
****
Guter 2 Stimmiger Ballade von sein 1980-er Album "Glass Houses"...... auch am B-seite zu sein Hit single "Don"t Ask Me Why"..... zu lahm vor ein 5 !
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.