Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Billy Joel - Laura

Nummer

Jaar:1982
Muziek/Tekst:Billy Joel
Producer:Phil Ramone
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:02The Nylon CurtainColumbia
QC 38200
Album
LP
01/10/1982
5:00PressureCBS
A 2730
Single
7" Single
1982
5:06Original Album ClassicsColumbia / Legacy
88691968542
Album
CD
30/04/2012

Billy Joel   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
James04/09/1976222
She's Always A Woman22/07/1978281
My Life10/02/1979271
Goodnight Saigon29/01/1983111
Tell Her About It10/09/1983197
Uptown Girl29/10/1983313
This Night28/01/1984211
We Didn't Start The Fire21/10/1989612
Leningrad30/12/1989179
The River Of Dreams25/09/19931113
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Piano Man - The Very Best Of06/04/20191345
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 14)

Rewer
hitparade.ch
****
...gut...

James Egon
Member
****
gut

Dino-Canarias
Member
****
Nicht schlecht, auch wenn's bisweilen mehr nach John
Lennon tönt als nach Billy Joel....(dito mehrere Vor-Reviewer).

4 +
Laatst gewijzigd: 01/10/2015 23:53

southpaw
Member
*****
Gefällt mir gut. Leyna ist aber noch hübscher als Laura.

Mikele158
Member
****
Nicht schlecht!

Werner
Member
****
...solide vier...

remember
Member
****
Die Beatles Einflüsse sind unüberhörbar. Eine gute Hommage an John Lennon.

fleet61
Member
****
... okay ...

Widmann1
Member
****
um diesen für seine Verhältnisse durchschnittlichen Song durch den 5.Review nicht in die TopTen zu hieven, geb ich nur 4 Punkte.
28/03/2008 13:48
FCB_39
Member
******
Super!
21/12/2007 19:19
rhayader
Member
*****
ja die Beatles lassen grüssen. Der Gesang erinnert an John Lennon und die Gitarre im kurzen instrumentalen Zwischenteil erinnert stark an George Harrison. Ein toller Song!
14/05/2007 19:38
guidoph
Member
*****
Guter Song, der wohl wegen dem "fucking fool" nie am Radio gespielt wird.
08/02/2005 15:01
SportyJohn
Staff
*****
Tönt sich richtig nach ein "John Lennon" song.... auf sein 1981-er Album "" The Nylon Curtain".... und am B-seite zu "Pressure"...sehr gut song.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.