Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Billy Joel - Where's The Orchestra?

Nummer

Jaar:1982
Muziek/Tekst:Billy Joel
Producer:Phil Ramone
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:16The Nylon CurtainColumbia
QC 38200
Album
LP
01/10/1982
3:16Goodnight SaigonCBS
A 3029
Single
7" Single
1982
3:17Leave A Tender Moment AloneCBS / Sony
07SP 814
Single
7" Single
1984
3:20Original Album ClassicsColumbia / Legacy
88691968542
Album
CD
30/04/2012

Billy Joel   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
James04/09/1976222
She's Always A Woman22/07/1978281
My Life10/02/1979271
Goodnight Saigon29/01/1983111
Tell Her About It10/09/1983197
Uptown Girl29/10/1983313
This Night28/01/1984211
We Didn't Start The Fire21/10/1989612
Leningrad30/12/1989179
The River Of Dreams25/09/19931113
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Piano Man - The Very Best Of06/04/20191346
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.44 (Reviews: 9)

James Egon
Member
*****
starke Ballade

Dino-Canarias
Member
****
Tja, wo ist es wohl hingegangen...?

Gute 4.

Werner
Member
****
...durchschnittliche vier...

remember
Member
****
Die vierte Nummer die direkten Einfluss der Beatles aufweist.
MacCa lässt grüßen!
Laatst gewijzigd: 08/02/2012 09:25

fleet61
Member
****
... noch okay, kein Highlight ...

Widmann1
Member
****
Solide
28/03/2008 13:53
FCB_39
Member
******
Super Song!
21/12/2007 19:50
rhayader
Member
****
das unspektakulärste Stück auf 'Nylon Curtain'.
08/02/2005 15:25
SportyJohn
Staff
*****
Ausgezeichneter Ballade auf das album "The Nylon Curtain" und auch am B-seite zu sein grösste Hit in NL: "Goodnight Saigon"....
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.