Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - I Wish I Was In New Orleans

Nummer

Jaar:1976
Muziek/Tekst:Tom Waits
Producer:Bones Howe
Gecoverd door:Scarlett Johansson
Rebekka Bakken
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:50Small ChangeAsylum
7E-1078
Album
LP
1976

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 4)

Dino-Canarias
Member
*****
Ja, viel herzerwärmender geht's definitiv nimmer auf
dieser Welt....

Ganz knappe 5.

(4.75)

remember
Member
****
schöne Pianoballade, mit geigen noch tragischer untermalt..
02/02/2007 19:39
Homer Simpson
Member
******
großartig
09/02/2005 22:41
southpaw
Member
*****
... drink you under the table, das nimmt man ihm ab. Unter dem Südstaatenmond noch einen Bourbon, wohl bekomm's, Tom.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.