Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Kaiser Chiefs - Falling Awake

Cover Kaiser Chiefs - Falling Awake
Cover

Nummer

Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Kaiser Chiefs   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Predict A Riot14/01/2006Tip: 17 
Ruby24/02/2007530
Everything Is Average Nowadays16/06/2007Tip: 17 
Love's Not A Competition (But I'm Winning)01/12/2007Tip: 10 
Never Miss A Beat25/10/2008423
Good Days Bad Days24/01/2009Tip: 21 
Little Shocks02/07/2011Tip: 13 
Man On Mars03/09/2011Tip: 46 
When All Is Quiet12/11/2011Tip: 50 
Coming Home01/03/2014Tip: 10 
Ruffians On Parade25/10/2014Tip: 17 
Parachute25/06/2016Tip 
Record Collection01/06/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Employment16/04/20051950
Yours Truly, Angry Mob03/03/2007233
Off With Their Heads25/10/20081114
The Future Is Medieval02/07/2011347
Souvenir - The Singles 2004-201209/06/2012928
Education, Education, Education & War12/04/2014338
Stay Together15/10/2016893
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 4)

drogida007
Member
*****

Der Song ist gut, so gut dass ich sogar eine 5 gebe!

Kamala
Member
****
...hüpft melodisch, mit Geknarze über die Bühne - umwerfen tut mich der Titel aber nicht -...

Der_Nagel
Member
***
"She's got me falling, eh-oh"

Mittelmässiges Stück der Briten…an der einen oder anderen Party wird die Nummer sicherlich einschlagen, abgerundete 3.5…

Miraculi
Member
****
Diesmal lassen sie verstärkt elektronische Elemente in ihre Musik fließen - ein flotter Radio-Gitarrensong mit gutem Schwung.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.