Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Balthazar - Then What

Cover Balthazar - Then What
CD-Single Promo
Play It Again Sam PIASR787CDSP (be)

Nummer

Jaar:2015
Label:PIAS
Distributeur:PIAS
Muziek/Tekst:Maarten Devoldere
Jinte Deprez
Producer:Ben Hillier
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Airplay:07/02/2015 / Piek: 22 / Weken: 8
Ultratip Bubbling Under:31/01/2015 / Piek: 2 / Weken: 5
In de landen:
be  Tip: 2 (V)
  Tip: 24 (W)

Tracks

26/01/2015
Promo - CD-Single Play It Again Sam PIASR787CDSP (PIAS) [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Then What (Radio Edit)
  3:28
2.Then What (Album Version)
  4:09
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Radio Edit3:28Then What [Promo]Play It Again Sam
PIASR787CDSP
Single
CD-Single
26/01/2015
Album Version4:09Then What [Promo]Play It Again Sam
PIASR787CDSP
Single
CD-Single
26/01/2015
4:09Thin WallsPlay It Again Sam
PIASR780CD / 945.U780.022
Album
CD
27/03/2015
4:07De Afrekening 58Sony
88875081752
Compilatie
CD
13/04/2015
4:05100 op 1 - De beste Belgen [2015]Warner
505419685885
Compilatie
CD
06/11/2015
»» alles tonen

Balthazar   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
This Is A Flirt08/09/2007Tip: 4 
Bathroom Lovin': Situations19/04/2008Tip: 15 
Fifteen Floors26/12/2009Tip: 19 
I'll Stay Here21/08/2010Tip: 34 
The Boatman26/02/2011Tip: 12 
The Oldest Of Sisters22/09/2012Tip: 8 
Do Not Claim Them Anymore29/12/2012Tip: 5 
Sinking Ship22/06/2013Tip: 11 
Leipzig18/01/2014Tip: 10 
Then What31/01/2015Tip: 2 
Bunker16/05/2015Tip: 8 
Nightclub03/10/2015Tip: 7 
Wait Any Longer09/04/2016Tip: 14 
Fever17/11/2018471
Entertainment17/11/2018Tip 
I'm Never Gonna Let You Down Again19/01/2019Tip: 4 
Wrong Vibration26/01/2019Tip: 39 
Changes29/06/2019Tip: 9 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Applause03/04/20101373
Rats20/10/2012168
Thin Walls04/04/20152113
Fever02/02/2019137
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.25 (Reviews: 8)

FranzPanzer
Member
***
2015 erschien dieser Belpop für das Formatradio - könnte auch deutschen Konsumenten bestimmt zusagen und ist ähnlich passabel wie das, was man hierzuland' zur Zeit so hört.

Miraculi
Member
****
Läuft angenehm durch das Radio ohne groß Spuren zu hinterlassen - ein leichter Vintage New Order Touch allerdings bei Zeiten.

Supersok
Member
****
Vooral de muziek is opvallend aangenaam! de zang en tekst ben ik nog niet echt van gecharmeerd.

Der_Nagel
Member
****
in Ordnung gehendes Gitarrenstück der belgischen Indie-Gruppe, aufgerundete 3.5…

Renszwalm
Member
***
Nou , deze jongens hadden beter Hundred Watt genomen, misschien dat het schijfie dan wat meer om zich had....

Iebiewiebie
Member
*****
heel melodieuze muziek, taalgebruik iets erover met "then what". voor de rest prima.

gherkin
Member
******
Uitstekende nieuwe single.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.