Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Rene Redley - Ga

Cover Rene Redley - Ga
Digital
Damaro DAM 2015003-0 (be)

Nummer

Jaar:2015
Label:DAMARO
Distributeur:CNR
Muziek/Tekst:Phil Francis
NoŽl Lambre
Horst Heinz
Producer:Walter De Loose
Coverversie van:Bobby Prins - Ga
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Vlaamse top 50:28/02/2015 / Piek: 20 / Weken: 7
Ultratip Bubbling Under:07/03/2015 / Piek: 59 / Weken: 4
In de landen:
be  Tip: 59 (V)

Tracks

23/02/2015
Digital Damaro DAM 2015003-0 (CNR) [be] / EAN 5411530805310
Toon detailsAlles beluisteren
1.Ga
  3:24
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:24GaDamaro
DAM 2015003-0
Single
Digital
23/02/2015
3:24Dennie Damaro presenteert Vlaams is Vlaams deel 5Damaro
DAM 2015005
Compilatie
CD
27/03/2015
3:26Zonder jouDamaro
DAM 2016004
Album
CD
15/04/2016

Rene Redley   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ga07/03/2015Tip: 59 
Te jong07/11/2015Tip: 74 
Zonder jou19/03/2016Tip 
Het is een nacht09/07/2016Tip 
Vanavond05/11/2016Tip 
Cheerio01/04/2017Tip 
Jij bent mijn droom17/06/2017Tip 
Ik droom van een kerstfeest23/12/2017Tip 
Als ze lacht12/05/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Zonder jou30/04/20161282
Mijn droom05/05/20181971
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.6 (Reviews: 20)

Dre vd
Member
******
Leuke en vlotte herwerking van deze hit van Bobby Prins. Super gedaan.

Der_Nagel
Member
***
längst nicht das Schlimmste, das ich bislang aus dem Schlagerbereich aus Benelux gehört habe, 2.75…

SteveVlaminck
Member
*
Klinkt vrij oud dit nummer... De tijd is precies blijven stilstaan?

royallevents.be
Member
******
Lekker vlot nummer, goed gemaakt en mooie clip!
Een nieuwe naam in de Vlaamse muziekwereld. Deze mag voor mij nog wel even blijven.

Chrisje63
Member
******
Geweldig nummer

L.Van The W.
Member
*****
Ken het nummer al vele jaren van onze vriend Bobby Prins.
Toffe bewerking.....commercieel gedaan....Gaat goed scoren! Een nummer 1 in de ultra top 50 zekers niet want er is veel concurrentie. Hopelijk veel op Ment te zien. Ik vind Rene bovendien een toffe kerel!! Succes!

paulaaugustyns
Member
*****
Mooi nummer, goed bezig!!!!!

Popol
Member
******
Het liedje van Rene Redley met als titel GA is een tof mooie liedje. En Rene heeft zijn talenten om hoog in de Top te komen . Goed bezig is die man.Men zal er nog veel van horen van die man uit Ravels .

Josťe
Member
******
Goei ambiance lieke ! ! !

alphonsine
Member
******
Lekker nummer word vast een hit

Stevewillemsen
Member
******
Goei nummer!! Blijft in uwe kop zitte

JessicaVanBreda
Member
******
Zo moet da! Goei lieke!

christineke
Member
******
Kei goe Rene!!! Doe zo verder! ;)
Laatst gewijzigd: 03/03/2015 09:33

r0578988
Member
******
Goed zo René doe zo voort ;)

redley
Member
******
Top nummer , en de clip ook prachtig in elkaar gemaakt , we zijn benieuwd naar de opvolger laat maar komen
Laatst gewijzigd: 09/03/2015 05:49

kiengroep@telenet.be
Member
******
Geweldig nummer rene, blijf hangen, vlot, en een aparte stem! Meer van dat!

Renszwalm
Member
*
Kijk eens aan zeg! Niet voor mijn oortjes dit schijfie. Sorry.

Iebiewiebie
Member
*
Iedereen zingt, (maar niet iedereen zingt mee)....

Patrick3
Member
***
Sorry, maar deze Rene kan mij niet echt overtuigen
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.