Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Ace Of Base - Would You Believe

Cover Ace Of Base - Would You Believe
Cover

Nummer

Jaar:2015
Muziek/Tekst:Jonas "Joker" Berggren
Producer:Tommy Ekman
Jonas Berggren
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:50Hidden Gems [Bonus Track Edition]Playground Music Scandinavia
PGMCD82
Album
CD
06/03/2015
2:50Hidden GemsEdel
0210507EMU
Album
CD
03/07/2015

Ace Of Base   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
All That She Wants27/03/1993116
Wheel Of Fortune12/06/1993514
Happy Nation04/09/1993812
The Sign11/12/1993518
Don't Turn Around16/04/19941312
Living In Danger19/11/1994304
Lucky Love21/10/19952413
Beautiful Life06/01/19961514
Life Is A Flower02/05/1998426
Cruel Summer22/08/1998Tip: 3 
Always Have, Always Will01/05/1999444
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Bridge27/01/1996345
Flowers04/07/1998352
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.17 (Reviews: 6)

Kanndasdennsein
Member
****
"Neues Altes" war im Grunde auch genau mein erster Gedanke.

Oiseau
Member
****
Erinnert an "Life is a flower" von 1998, sehr unbeschwert und Gute Laune verbreitend verdient sich dieser Song sichere 4 Sterne.

christian1980
Member
****
Gefällt mir gut.

Der_Nagel
Member
****
unbeschwert daherkommendes Gitarren-Pop-Stück des schwedischen Quartetts, knapp aufgerundete 3.5…

SchŲditaz
Member
*****
Tolle Nummer von Ace Of Base! Frühlicher Popsong mit dem typischen AoB-Flair. Am besten laut aufdrehen und die gute Laune, die sieser Song versprüht, geniessen.

Miraculi
Member
****
Etwas neues Altes von Ace of Base ... sommerliches Sing-a-long mit den bekannten Stimmen ... kennt man irgendwie schon ...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.