Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Billy Joel - I Don't Want To Be Alone

Nummer

Jaar:1980
Muziek/Tekst:Billy Joel
Producer:Phil Ramone
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:34Glass HousesCBS
86 108
Album
LP
24/03/1980
3:58Original Album ClassicsColumbia / Legacy
88691968542
Album
CD
30/04/2012

Billy Joel   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
James04/09/1976222
She's Always A Woman22/07/1978281
My Life10/02/1979271
Goodnight Saigon29/01/1983111
Tell Her About It10/09/1983197
Uptown Girl29/10/1983313
This Night28/01/1984211
We Didn't Start The Fire21/10/1989612
Leningrad30/12/1989179
The River Of Dreams25/09/19931113
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Piano Man - The Very Best Of06/04/20191346
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33 (Reviews: 12)

Rewer
hitparade.ch
****
...gut...

Werner
Member
****
...solide vier...

gherkin
Member
******
Hierbij mag je spreken van een mooie oldie.

Hitfreak
Member
****
da's een mooichie

ericwyns
Member
****
Vrij aardige popsong van Billy Joel, terug te vinden op zijn album "Glass Houses", uitgebracht in het jaar 1980. De vier sterren zijn best op hun plaats.

rhayader
Member
****
Klingt auch gut, aber auf 'Glass Houses' eher ein unauffälligerer Song. 4+

Widmann1
Member
*****
auch klasse

remember
Member
****
ein sehr routinierter Mister Joel, die instrumentierung ist top..
20/11/2007 17:54
Wurzlsepp
Member
****
Guter Song aus dem 1980er Album "Glass Houses"

03/07/2007 21:56
LarkCGN
Member
****
Gut!
15/02/2005 20:39
southpaw
Member
****
Auch ein netter Feger, diesmal abgerundet.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.