Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Billy Joel - C'ťtait toi (You Were The One)

Nummer

Jaar:1980
Muziek/Tekst:Billy Joel
Producer:Phil Ramone
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:45Glass HousesCBS
86 108
Album
LP
24/03/1980
3:25Original Album ClassicsColumbia / Legacy
88691968542
Album
CD
30/04/2012

Billy Joel   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
James04/09/1976222
She's Always A Woman22/07/1978281
My Life10/02/1979271
Goodnight Saigon29/01/1983111
Tell Her About It10/09/1983197
Uptown Girl29/10/1983313
This Night28/01/1984211
We Didn't Start The Fire21/10/1989612
Leningrad30/12/1989179
The River Of Dreams25/09/19931113
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Piano Man - The Very Best Of06/04/20191345
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.22 (Reviews: 9)

Rewer
hitparade.ch
****
...gut...

Werner
Member
****
...durchschnittliche vier...

ericwyns
Member
****
Best een mooi en rustig luisternummer van Billy Joel uit zijn "Glass Houses"-album, uitgebracht in het jaar 1980.
4+

fleet61
Member
****
... solide 4er-Nummer ...

rhayader
Member
*****
Und wie der sich im Ohr festsetzt. Ganz prächtiges, kleines Chanson von Monsieur Joel.

Widmann1
Member
****
sehr schön ... aber setzt sich nicht im Ohr fest
Laatst gewijzigd: 17/11/2009 18:51

remember
Member
****
eine schöne (eigentlich typische Joel Ballade) Nummer, fü+r den einen oder anderen Fan sicher top - auche ine rare Single..
03/07/2007 21:56
LarkCGN
Member
****
Gut!
15/02/2005 20:57
southpaw
Member
*****
Schöner zweisprachiger Song aus dem Album "Glass Houses". Chanson agréeable de M. Joel.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.