Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Raving George feat. Oscar And The Wolf - You're Mine

Cover Raving George feat. Oscar And The Wolf - You're Mine
Digital
Debonair - (be)
Cover Raving George feat. Oscar And The Wolf - You're Mine
Cover

Nummer

Jaar:2015
Label:DEBONAIR
Distributeur:PIAS
Muziek/Tekst:Charlotte De Witte
Max Colombie
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:14/03/2015 (Positie 2)
Laatste week notering:22/08/2015 (Positie 50)
Piekpositie:2 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:21
Positie aller tijden:1568 (582 Punten)
Airplay:14/03/2015 / Piek: 21 / Weken: 14
Dance:07/03/2015 / Piek: 1 / Weken: 23
Ultratip Bubbling Under:07/03/2015 / Piek: 1 / Weken: 1
In de landen:
be  Piek: 2 / Weken: 21 (V)
  Piek: 5 / Weken: 17 (W)

Tracks

02/03/2015
Digital Debonair - (PIAS) [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.You're Mine
5:31
2.You're Mine (Radio Edit)
  4:01
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:31You're MineDebonair
-
Single
Digital
02/03/2015
Radio Edit4:01You're MineDebonair
-
Single
Digital
02/03/2015
4:00De Maxx - Long Player 33 [Female Voices Edition]La Musique Fait La Force / N.E.W.S.
LMFLF293CD / NE9.A293.023
Compilatie
CD
06/03/2015
4:02Ultratop Hit Connection 2015.1Universal
536.008-1
Compilatie
CD
30/03/2015
4:00vtmKzoom Hits 2015Universal
536.007-7
Compilatie
CD
30/03/2015
»» alles tonen

Oscar And The Wolf   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Orange Sky16/06/2012Tip: 35 
Princes15/03/20141827
Strange Entity19/07/2014436
Undress13/12/2014Tip: 2 
You're Mine (Raving George feat. Oscar And The Wolf)14/03/2015221
Back To Black (Film Black Version) (Oscar And The Wolf feat. Tsar B)07/11/2015314
Joaquim07/11/2015391
The Game06/08/20161215
So Real03/06/2017342
Breathing24/06/2017621
Runaway23/09/20171720
Fever12/05/20182711
On Fire06/10/20182413
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Entity03/05/20141161
Infinity07/10/2017179
 

Charlotte De Witte   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
You're Mine (Raving George feat. Oscar And The Wolf)14/03/2015221
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.44 (Reviews: 9)

ShadowViolin
Member
****
Geht in Ordnung, eine 4* liegt für mich klar drin, ist aber etwas lange geraten für diese Art von Musik...

Kamala
Member
***
...hinterlässt bei mir eine bedrückenden Stimmung - jederman hat halt so seine eigenen Empfindungen, die man akzeptieren soll -...

rotrigodelafuente
Member
****
ich kann kirin und dem nagel beipflichten und kann die zwei vernichtenden bewertungen nicht nachvollziehen

Kirin
Member
****
Ein hypnotisch anmutender Beat und düstere Atmosphäre, kommt gut

Der_Nagel
Member
****
passabler Dance-/Electro-Pop-Track aus Belgien, aufgerundete 3.5…

Beamtechgirl25
Member
*
oh, ti's zo weer een wat gezaag zo precies hoor, dat dacht ik zo.

gherkin
Member
*****
Max ging in zee met Raving George en het resultaat mag er wezen.

Iebiewiebie
Member
*
De inleidende claps gaven reeds weer met welk niveau we hier te maken hebben.... Echt ondermaatse tracks, weinig muzikaliteit zit hier in.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.