Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Blue - You're The Only One

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:46Colours25M
8 81034 12284 1
Album
CD
20/11/2015

Blue   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
All Rise07/07/2001220
Too Close06/10/2001612
If You Come Back15/12/2001912
Fly By II30/03/2002239
One Love09/11/2002247
Sorry Seems To Be The Hardest Word (Blue feat. Elton John)21/12/2002319
U Make Me Wanna12/04/2003149
Guilty01/11/2003195
Signed, Sealed, Delivered I'm Yours (Blue feat. Stevie Wonder & Angie Stone)03/01/2004387
Breathe Easy03/04/20042811
Bubblin'17/07/2004346
Curtain Falls20/11/2004205
Get Down On It (Blue feat. Kool & The Gang and Lil' Kim)29/01/2005245
I Can21/05/2011Tip: 17 
Hurt Lovers12/01/2013Tip: 89 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
All Rise08/12/2001429
One Love16/11/20022316
Guilty15/11/20032415
Best Of Blue27/11/20043716
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.