Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Balthazar - Bunker

Cover Balthazar - Bunker
CD-Single Promo
Play It Again Sam PIASR797CDSP

Nummer

Jaar:2015
Label:PIAS
Distributeur:PIAS
Muziek/Tekst:Maarten Devoldere
Jinte Deprez
Producer:Ben Hillier
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:16/05/2015 / Piek: 8 / Weken: 5
In de landen:
fr  Piek: 140 / Weken: 1
be  Tip: 8 (V)
  Tip: 25 (W)

Tracks

11/05/2015
Promo - CD-Single Play It Again Sam PIASR797CDSP (PIAS)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Bunker (Radio Edit)
  3:20
2.Bunker (Album Version)
  4:51
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:51Thin WallsPlay It Again Sam
PIASR780CD / 945.U780.022
Album
CD
27/03/2015
Radio Edit3:20Bunker [Promo]Play It Again Sam
PIASR797CDSP
Single
CD-Single
11/05/2015
Album Version4:51Bunker [Promo]Play It Again Sam
PIASR797CDSP
Single
CD-Single
11/05/2015
4:49Life Is Music 2015.2Universal
536.502-9
Compilatie
CD
02/10/2015
Vuurwerk Endless Summer Remix5:24De Maxx - Long Player 35 [The Remix Edition]541 / N.E.W.S.
541487CD / N01.A87.025
Compilatie
CD
13/11/2015
»» alles tonen

Balthazar   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
This Is A Flirt08/09/2007Tip: 4 
Bathroom Lovin': Situations19/04/2008Tip: 15 
Fifteen Floors26/12/2009Tip: 19 
I'll Stay Here21/08/2010Tip: 34 
The Boatman26/02/2011Tip: 12 
The Oldest Of Sisters22/09/2012Tip: 8 
Do Not Claim Them Anymore29/12/2012Tip: 5 
Sinking Ship22/06/2013Tip: 11 
Leipzig18/01/2014Tip: 10 
Then What31/01/2015Tip: 2 
Bunker16/05/2015Tip: 8 
Nightclub03/10/2015Tip: 7 
Wait Any Longer09/04/2016Tip: 14 
Fever17/11/2018471
Entertainment17/11/2018Tip 
I'm Never Gonna Let You Down Again19/01/2019Tip: 4 
Wrong Vibration26/01/2019Tip: 8 
Changes29/06/2019Tip: 9 
Halfway15/02/2020Tip: 6 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Applause03/04/20101373
Rats20/10/2012168
Thin Walls04/04/20152123
Fever02/02/2019175
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 7)

Ronnie F.
Member
*****
Amazing song, amazing band. The Belgian music scene is one with epic bands, really underrated. Is this band from Ghent (a town in Belgium) or? Because I just discovered incredible bands from Ghent, such as Soulwax, Absinthe Minded, Faces on tv, Douglas Firs, ... Really worth it to check these bands out!

doe
Member
****
Deze West-Vlaamse groep wordt stilaan gevormd tot misschien iets echt groters.... ? !

Der_Nagel
Member
*****
Stück für eine lässige Zeit in der belgischen Indie-Disco, knapp aufgerundete 4.5…

KitchenTel
Member
*****
Un titre travaillé qui accroche véritablement au fil des écoutes. Les couplets me font assez penser à ceux du "Crazy" de Gnarls Barkley.

gherkin
Member
******
Alweer schitterend gedaan van Balthazar.

Supersok
Member
*****
Weer een erg sterk nummer van deze band uit België!
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.