Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Shawn Mendes - Aftertaste

Nummer

Jaar:2015
Muziek/Tekst:Emily Warren
Scott Harris
Shawn Mendes
Producer:Sam Watters
Louis Biancaniello
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:49HandwrittenIsland
06025 4713555
Album
CD
10/04/2015
2:49Handwritten [Deluxe Edition]Island
06025 4727216
Album
CD
27/04/2015
Live2:38Handwritten [Revisited]Island
4763484
Album
CD
20/11/2015

Shawn Mendes   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Life Of The Party04/04/2015Tip: 48 
Stitches14/11/20151120
I Know What You Did Last Summer (Shawn Mendes & Camila Cabello)12/03/20162110
Treat You Better02/07/20161719
Mercy22/10/20162417
There's Nothing Holdin' Me Back29/04/2017331
In My Blood31/03/2018828
Lost In Japan31/03/2018Tip: 15 
Youth (Shawn Mendes feat. Khalid)12/05/2018Tip: 4 
Lost In Japan (Remix) (Shawn Mendes & Zedd)06/10/2018258
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Handwritten25/04/20152366
Illuminate01/10/2016315
Live At Madison Square Garden31/12/2016991
MTV Unplugged11/11/2017515
Shawn Mendes02/06/2018129
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.33 (Reviews: 3)

alleyt1989
Member
***
It's rather average.

Widmann1
Member
***
Wieder so eine Live-Version, keine glückliche Entscheidung.

Kirin
Member
****
Nettes Liedchen ohne Originalität
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.