Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Brihang - Oe ist?

Cover Brihang - Oe ist?
Cover

Nummer

Jaar:2015
Label:FAKE
Distributeur:FAKE
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Vlaamse top 50:09/05/2015 / Piek: 44 / Weken: 3
Urban:09/05/2015 / Piek: 40 / Weken: 2
Ultratip Bubbling Under:09/05/2015 / Piek: 90 / Weken: 2
In de landen:
be  Tip: 90 (V)


Brihang   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Periode Jalisco08/03/2014Tip: 69 
Oe ist?09/05/2015Tip: 90 
Morsen05/11/2016Tip 
Wieder04/02/2017Tip 
Ik wil alles, behalve29/04/2017Tip 
Kleine dagen04/11/2017Tip 
1000 milligram (Stikstof feat. Brihang)10/03/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Periode Jalisco15/03/20141921
Zolangmogelijk26/11/20167643
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.33 (Reviews: 3)

Der_Nagel
Member
**
Höchst langweilig ausgefallener Hip Hop-Beitrag aus Flandern, abgerundete 2*…

Iebiewiebie
Member
***
Het is niet bepaald mijn stijl, maar er zit wel een leuk refrein in, eveneens een catchy lounge feel, en ik hoor hier toch wel enige kwaliteit in, op bescheiden manier dan welteverstaan, maar dit is best te pruimen voor mijn part. En voor één keer eens een verstaanbaar west vloms taalgebruik. Zeh het tehen hem.... Verstaanbaarder dan allle kowlier platen bij elkaar.

gherkin
Member
**
Het initiatief lijkt beter dan het nummer.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.