Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The Scabs - Under My Thumb

Nummer

Jaar:1990
Muziek/Tekst:Mick Jagger
Keith Richards
Producer:Werner Pensaert
Coverversie van:The Rolling Stones - Under My Thumb
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:11I Need YouPlay It Again Sam
BIAS 174-7
Single
7" Single
1990

The Scabs   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Matchbox Car26/02/1983401
No Pay Today17/12/1983401
Lazy Girls10/08/1985401
Hard Times19/05/1990336
Time06/10/1990444
Don't You Know16/11/1991253
Robbin' The Liquor Store29/02/1992481
Nothing On My Radio11/07/1992322
Can't Call Me Yours08/05/1993441
She's Jivin'17/07/1993199
The Party's Over06/11/1993331
Turn It Up13/12/2014Tip: 27 
My Love11/07/2015Tip: 55 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sunset Over Wasteland23/09/1995126
Hard To Forget - A Compilation Of The Finest Tracks14/12/19963811
Royalty In Exile15/09/2007316
The Singles20/11/20102910
Ways Of A Wild Heart07/02/2015120
Favourites30/03/2019513
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.