Login
België (Vlaanderen)

Boulevard Des Airs feat. Zaz - Demain de bon matin

Nummer

Jaar:2015
Label:COLUMBIA
Distributeur:SONY
Muziek/Tekst:Boulevard Des Airs
Producer:Boulevard Des Airs
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
be  Piek: 43 / Weken: 4 (W)

Tracks

23/05/2016
Digital Columbia - (Sony)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Demain de bon matin
  3:51
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:52BruxellesColumbia
88875088532
Album
CD
29/05/2015
3:50Bruxelles [Nouvelle édition]Columbia
88985320342
Album
CD
22/04/2016
Live5:35Bruxelles [Nouvelle édition]Columbia
88985320342
Album
CD
22/04/2016
3:51Demain de bon matinColumbia
-
Single
Digital
23/05/2016
3:50Bruxelles [Nouvelle édition - Réédition]Columbia
88985391222
Album
CD
18/11/2016
»» alles tonen

Zaz   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Je veux11/09/2010343
Le long de la route30/10/2010Tip: 32 
La fée02/04/2011Tip: 18 
Éblouie par la nuit26/11/2011Tip: 17 
On ira23/03/2013Tip: 33 
Comme ci, comme ça17/08/2013Tip: 26 
Si09/11/2013Tip: 36 
Paris sera toujours Paris27/09/2014Tip: 27 
Champs Élysées06/12/2014Tip: 18 
Sous le ciel de Paris31/01/2015Tip: 31 
Si jamais j'oublie24/10/2015Tip: 3 
Qué vendrá22/09/2018Tip: 8 
Demain c'est toi22/12/2018Tip: 31 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Zaz28/08/20105130
Recto verso18/05/20131668
Paris15/11/2014895
Sur la route07/11/20153623
Effet miroir24/11/20181618
 

Boulevard Des Airs   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Emmène-moi16/05/2015Tip: 23 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 3)

Der_Nagel
Member
****
ein zuweilen hymnisch ausgefallener Poptitel der Franzosen, knapp aufgerundete 3.5…

gherkin
Member
****
Plezante samenwerking tussen Zaz en Boulevard Des Airs.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.