Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Netsky - Rio

Cover Netsky - Rio
Digital
541 / N.E.W.S. - (be)

Nummer

Jaar:2015
Label:541/NEWS
Distributeur:NEWS
Muziek/Tekst:Boris Daenen
Nicholas James Gale
Producer:Netsky [BE]
Geluidsfragment:
Gecoverd door:Netsky feat. Macklemore & Digital Farm Animals (Rio Remix)
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:18/07/2015 (Positie 4)
Laatste week notering:20/08/2016 (Positie 48)
Piekpositie:4 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:19
Positie aller tijden:1899 (538 Punten)
Airplay:04/07/2015 / Piek: 3 / Weken: 25
Back Catalogue Singles:02/09/2017 / Piek: 25 / Weken: 4
Dance:04/07/2015 / Piek: 1 / Weken: 33
Ultratip Bubbling Under:11/07/2015 / Piek: 2 / Weken: 1
In de landen:
nl  Piek: 95 / Weken: 1
be  Piek: 4 / Weken: 19 (V)
  Tip: 6 (W)

Tracks

06/07/2015
Digital 541 / N.E.W.S. - [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Rio
  3:49
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:49Rio541 / N.E.W.S.
-
Single
Digital
06/07/2015
3:46Serious Beats 82541 / N.E.W.S.
541464CD / N01.A464.027
Compilatie
CD
04/09/2015
3:47Hit Music 2015 Vol 3Universal
536.486-3
Compilatie
CD
25/09/2015
3:44Dance Hitlist 2015.3541 / N.E.W.S.
541476CD / N01.A476.020
Compilatie
CD
02/10/2015
3:47Life Is Music 2015.2Universal
536.502-9
Compilatie
CD
02/10/2015
»» alles tonen

Netsky   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Iron Heart21/08/2010Tip: 22 
Moving With You (Netsky feat. Jenna G)28/08/2010Tip: 14 
Tonight (Danny Byrd feat. Netsky)05/02/2011Tip: 25 
Give & Take28/01/2012177
Come Alive02/06/20121029
Love Has Gone25/08/20121411
We Can Only Live Today (Puppy) (Netsky feat. Billie)10/11/2012826
Running Low (Netsky feat. Beth Ditto)28/06/2014117
Can't Speak (Netsky vs. Metrik feat. Stealth)21/03/2015Tip: 81 
Rio18/07/2015419
Work It Out (Netsky feat. Digital Farm Animals)30/01/2016517
Higher (Jauz x Netsky)04/06/20161919
Who Knows (Netsky feat. Paije)10/12/2016309
Here With You (Lost Frequencies & Netsky)15/07/2017219
Tťquila Limonada (Netsky feat. A.Chal)25/08/2018185
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Netsky26/06/20102477
230/06/2012174
318/06/2016134
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.45 (Reviews: 11)

AquavitBoy
Member
****
Gesang ist mir zu hektisch und monoton. Der Stil ist mir auch nicht wirklich vertraut. Gefällt mir dennoch, gerade der Trompetensound.

Johanreviews
Member
****
Prettig & aanstekelijk, dit dansnummer. Dat Netsky's dj-skills er mogen zijn is natuurlijk al goed bekend

Patrick3
Member
******
Topklasse

RV
Member
****
Ik heb Netsky wel interessantere platen horen maken, maar dit kan er nog best mee door.

TO DANCE STATION
Member
*****
Dit wordt (ook internationaal) een grote hit! Deze krijgt alvast een mooie plaats in de playlist van TO DANCE STATION!!!

Der_Nagel
Member
****
Freut sich der Belgier bereits auf die Olympischen Sommerspiele 2016 in Rio? 4* für vorliegenden sommerlichen DnB-Titel…

DeejayDave
Member
*****
Lekker!

Supersok
Member
****
Doet een beetje aan Rudimental denken. Niet verkeerd!

gherkin
Member
*****
Lekker nieuw nummer van Netsky.

Miraculi
Member
****
Auch Netsky erfindet mit mit dieser Single den D'n'B-Pop nicht neu - angenehmer wohl-bekannter Groove.

https://soundcloud.com/netsky/rio
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.