Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

De Kreuners - Einde der tijden

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:46De KreunersEMI
833 432-2
Album
CD
27/03/1995

De Kreuners   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Zij heeft stijl13/06/1981303
Ik dans wel met mezelf08/05/1982391
Cous-cous kreten20/11/1982382
Doe het gevecht26/11/1983362
Verliefd op Chris Lomme05/08/1989482
Ik wil je17/03/1990117
Zo jong07/07/19901211
Maak me wakker20/10/1990188
Nu of nooit02/02/1991245
Layla [1991]25/05/1991356
Help me door de nacht19/10/1991345
In de zin van mijn leven01/02/1992149
De hemel nooit beloofd25/04/1992491
Wat komen moet dat komt11/02/1995481
We kleuren de nacht11/04/1998Tip: 9 
Meisje meisje19/04/2003436
Das wat ik zeggen wou06/03/2010Tip: 22 
Radio08/12/2012Tip: 29 
Viktoria (Edit 2018)18/11/2017Tip: 7 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
De Kreuners29/04/1995312
Pure Pop13/06/19982215
Het beste van22/02/2003366
197810/05/2003135
3027/09/20081118
Jonge honden20/03/20101219
Live in Zwortegem31/03/20121924
De laatste kreun - Best Of 3CD17/11/2012343
De singles19/05/2018623
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.