Login
België (Vlaanderen)

MØ - No Mythologies To Follow

Nummer

Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


MØ   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
XXX 88 (MØ feat. Diplo)12/10/2013Tip: 42 
Don't Wanna Dance22/02/2014Tip: 59 
One More (Elliphant feat. MØ)25/10/2014Tip: 56 
Beg For It (Iggy Azalea feat. MØ)06/12/2014Tip: 9 
Lean On (Major Lazer & DJ Snake feat. MØ)14/03/2015233
Kamikaze07/11/2015306
Cold Water (Major Lazer feat. Justin Bieber & MØ)30/07/2016424
Final Song27/08/2016376
Drum22/10/2016Tip 
Don't Leave (Snakehips & MØ)21/01/2017Tip: 1 
Nights With You06/05/2017Tip 
Get It Right (Diplo feat. MØ)25/11/2017Tip: 21 
Dance For Me (Alma feat. MØ)10/03/2018Tip 
Sun In Our Eyes (MØ & Diplo)21/07/2018Tip: 17 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
No Mythologies To Follow22/03/20141073
Forever Neverland27/10/20181911
 

Reviews

Puntengemiddelde: 6 (Reviews: 1)

Galaxy
Member
******
Der Titeltrack hat es komischerweise nur auf die Deluxe Edition geschafft, denn es ist wohl der eingängigste Song auf dem Album. Mag die fernöstlich klingenden Sounds im Refrain am meisten. Die schlagen dann auch die 6 heraus.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.