Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Alvaro Soler - EsperŠndote

Nummer

Jaar:2015
Muziek/Tekst:Simon Triebel
Ali Zuckowski
Alvaro Tauchert Soler
Producer:Simon Triebel
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:18Eterno agostoAirforce1
06025 4732163
Album
CD
26/06/2015
3:17Eterno agosto [Expanded Edition]Airforce1
06025 4787865
Album
CD
15/07/2016

Alvaro Soler   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
El mismo sol11/07/2015822
Agosto21/11/2015Tip: 54 
Sofia02/07/2016119
Animal04/03/2017Tip: 22 
La cintura19/05/2018323
Loca30/03/20192113
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Eterno agosto07/11/20153858
Mar de colores15/09/2018267
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.8 (Reviews: 5)

Widmann1
Member
****
Auch sehr angenehm.

armando vico
Member
****
dito

southpaw
Member
****
"El mar" Bonus und überhaupt recht schön gemacht.

Werner
Member
***
...ist mir zu traurig, ich will von Alvaro Soler fröhliche Lieder hören...

ShadowViolin
Member
****
Interessanter und guter Song. 4+*
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.