Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Halsey - Hold Me Down

Nummer

Jaar:2015
Muziek/Tekst:Alex Schwartz
Ryan Lott
Joseph Khajadourian
Ashley Frangipane
Producer:The Futuristics
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:24BadlandsAstralwerks
06025 4736034
Album
CD
28/08/2015
3:24Badlands [Deluxe Edition]Astralwerks
06025 4736035
Album
CD
28/08/2015
3:23Triple J Hottest 100: Volume 23ABC Music
5367074
Compilatie
CD
26/02/2016

Halsey   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
New Americana12/09/2015Tip: 84 
Ghost30/01/2016Tip 
Closer (The Chainsmokers feat. Halsey)13/08/2016130
Not Afraid Anymore04/02/2017Tip 
Now Or Never15/04/2017Tip: 24 
Bad At Love16/09/2017Tip 
Him & I (G-Eazy & Halsey)13/01/20181810
Alone (Halsey feat. Big Sean & Stefflon Don)21/04/2018Tip 
Eastside (Benny Blanco, Halsey & Khalid)11/08/2018471
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Badlands05/09/2015109
Hopeless Fountain Kingdom10/06/20171421
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.88 (Reviews: 8)

Widmann1
Member
*****
Ja, der passt. Auch der ungewöhnlich schleppende Rhythmus.

SabinG4L
Member
******
Every song by Halsey is fucking amazing

Kamala
Member
****
...schade um Ashleys feine, zarte Stimme - ich finde, dass sie und der monoton stampfende Rhythmus hier nicht zusammen passen -...-4.5

alleyt1989
Member
***
Nice effort.

sbmqi90
Member
*****
Wirklich zufrieden stellt mich diese Nummer nicht. Zwar ist eine gewisse Eingängigkeit da, aber alles in allem ist der Song doch etwas zu simpel ausgefallen, als dass er der Knaller schlechthin wäre.

edit: Okay, doch ein ordentlicher Track mit Hitpotential.
Laatst gewijzigd: 31/08/2015 20:24

ShadowViolin
Member
******
Der bisher beste mir bekannte Song der Newcomerin. Freue mich schon sehr auf ihr bald kommendes Debut-Album "BADLANDS". -6*

Kirin
Member
****
Solide

Fabio (auch Fabi GaGa)
Member
******
Enorm Starke Nummer die Halsey hier hinlegt!
Gefällt mir sehr!!
5*+

edit: hätte schon lange auf die Höchstnote gehen sollen!!
Einfach nur wunderbar! 6*
Laatst gewijzigd: 06/03/2016 20:24
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.