Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Bazart - Chaos

Cover Bazart - Chaos
Digital
Debonair - (be)

Nummer

Jaar:2016
Label:DEBONAIR
Distributeur:PIAS
Muziek/Tekst:Oliver Symons
Mathieu Terryn
Simon Nuytten
Producer:Oliver Symons
Mathieu Terryn
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:09/07/2016 (Positie 34)
Laatste week notering:07/01/2017 (Positie 48)
Piekpositie:8 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:21
Positie aller tijden:1789 (551 Punten)
Airplay:02/07/2016 / Piek: 6 / Weken: 20
Vlaamse top 50:02/07/2016 / Piek: 1 / Weken: 44
Ultratip Bubbling Under:02/07/2016 / Tip / Weken: 1
In de landen:
be  Piek: 8 / Weken: 21 (V)

Tracks

24/06/2016
Digital Debonair - (PIAS) [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Chaos
  3:19
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:19ChaosDebonair
-
Single
Digital
24/06/2016
3:18Hit Music 2016 Vol 3Sony
88985323842
Compilatie
CD
09/09/2016
3:18De Afrekening 61Universal
537.258-1
Compilatie
CD
23/09/2016
3:19EchoDebonair
PIASB459CDX / 941.B459.022
Album
CD
30/09/2016
3:16MNM Big Hits 2016 Vol. 3Warner
505419732765
Compilatie
CD
30/09/2016
»» alles tonen

Bazart   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Tunnels20/06/2015Tip: 36 
Goud20/02/20161250
Chaos09/07/2016821
Nacht19/11/20161820
Lux20/05/2017369
Voodoo (The Subs Remix)28/10/2017375
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bazart [EP]23/04/20164226
Echo08/10/2016191
Echo Live09/12/2017711
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.71 (Reviews: 7)

HansVanDyck
Member
*****
Dit genre is tegenwoordig erg in trek, synth/electro/indie. De mannen weten het publiek te kunnen bespelen en de gehele cd is prachtig. Goed gedaan!

Simimusic
Member
****
4+, tof nummer

Der_Nagel
Member
****
aufgerundete 3.5 für vorliegenden Indie-/Synth-Pop-Titel der Belgier…

Patrick3
Member
******
Topschijf

ericwyns
ultratop.be
****
Opvolger van hun dikke hit 'Goud'. Zal naar alle waarschijnlijkheid wel weer een hit worden want klink best wel OK.

gherkin
Member
******
Sterk werk.
Laatst gewijzigd: 18/06/2016 18:22
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.